zzzxy isimli üyenin son içerikleri

1. Z

Asus rog cihazımda batarya da kullanınca daha çok fps alıyorum

Servise dün mesaj attım ama haftasonları çalışmıyorlarmış yarın dönerler.Bu arada güç ayarlarının nasıl olması lazım
  2. Z

Aldıktan 2 ay sonra yaşanmaya başladı sonra format atttım bi süre sonra gene sıkıntı vermeye başladı
  3. Z

5 ay belki olmuştur belki olmamıştır laptobu alalı o kadar hızlı bakım gerekir mi
  4. Z

Şarjda iken fps droplar ve seste bozulmalar oluyo,şarda değil iken daha iyi çalışıyo. Türkçem için kusura bakmayın. 1764502336 Kurcaladım format dahi attım ama düzelmedi
  5. Z

Asus rog g16 cihazım var. rtx 4050 i113700hx ve 16gb ram var içinde.önceden de yapıyoduy sonra format atınca azalmış gibiydi ve gene başladı laptop bataryadayken daha çok fps veriyor ve şarda iken hem kasmalar hemde sesde bozulmalar oluyor.yaşadığım yerde sıkça yağmur yağar ve yıldırım şimşek...
  6. Z

Oyun ve mühendislik için gaming laptop önerisi

gaming ve mühendislik ile alakalı uzun ömürlü bi laptop bakıyorum ,bütçem 60k belki 5-6k daha koyabilirim.msi daha iyi gibi geliyor ama fikirleride açığım...
  7. Z

Bf1 açılmıyor güncel driver ile açılmıyor

geçenlerde bf1 aldım driver sorunu verdi yükselttim ve giriş yaptım girmeyide başardım.geçenlerde bi tane güncelleme daha geldi ne olduğunu tam bilmiyordum ama yükledim ve şuan oyuna tekrar girmiyor driverlar güncel ama güncel driverı kabul etmiyor herhalde bunu nasıl çözebilirim
Geri