Arama sonuçları: *

1. S

Ryzen 5 5600x gtx 1060a darboğaz yapıyor

Tamam sensin ben vazgeçtim. Geç şu en başa kur tahtını ayağnı öpek mi ustam ne istersin? Emret ağam.
  2. S

Cahil demişsin... 😔 sende kalsın. Araştır... neyse ben insanlarla konuşayım azcık yav burası ne böyle cenabetlik akıyor.
  3. S

Söylemesi ayıpsa neden söyledin dostum? 😔 Araştır...
  4. S

Dostum aynısı senin için de geçerli sen bi gir google'a araştır bakalım. Ayrıca beni de aşağıladın o da sende kalsın bakalım...
  5. S

Dostum ben istediğim konuya yorum yaparım bu seni ilgiledirmez ayrıca işlemci güçlü, ekran kartı güçsüz olursa yine darboğaz olur.
  6. S

Format sonrası Ethernet takılı olmasına rağmen görmüyor

Ethernet girişi arızalı olabilir mi? Anakartta
  7. S

O başka bir sorundur ama bilmiyorum onu. R5 2600 , 1060a darbogaz yapmaz. Oyunla ilgili olabilir sorun, oyundan atma vs var mıydı yoksa sadece darboğaz mı?
  8. S

Darboğaz yemen normal ekran kartın işlemcine oranla çok zayıf. Çözümü ya grafikleri düşükte kullanıp yükü işlemciye atacaksın ki böyle bile darboğaz yemen muhtemel ya da ekran kartı yukselteceksiniz.
  9. S

Yardım Darboğaz sorunu yardım please

Darboğaz olur. Sebebi işlemcin güçlü bu sebeple fps'i yukarı çıkarmak istiyor ama ekran kartının seviyesi belli, buna bağlı olarak fps yükselemediği için darboğaz sorunu yaşıyorsun. Çözümü ise ya ekran kartı yukselteceksiniz ya da grafikleri en düşükte kullanacaksınız ki ekran kartı zora...
  10. S

Yardım Eski windows kurulu m2 yi çıkartıp yerine yenisini takmak istiyorum

Hocam boot menüsüne gir, bilgisayara taktığın format usb'sini o ekrandayken seç, sonra devam et kurulum başlıyor. Tabi bu işlemden önce kioxia'yı takman lazım.
  11. S

7500 tl hangi işlemciyi almalıyım

5600 de güzel bir işlemcidir lakin bir arkadaş 2600 kullanıyorum sonra am5 geçicem demiş, e bence daha mantıklı bu dediği. 7500f'le beraber am5'e geçmek max 12k tutar e kendi elinizdeki parçaları da satarsınız onlar da 4k satılır en az. Kendi bütçenize ekleyin. E işte oldu size am5.
  12. S

Sizce problem çıkarır mı ne tavsiye edersiniz

Hocam bu daha iyi olacaktır. Hem işlemci hem ekran kartı yönünde daha performanslı ancak işlemciyi 5600 ve ssd de 1tb yapın isterseniz. O haliyle 21k olur sistem. https://www.tebilon.com/amd-ryzen-5500-gigabyte-radeon-rx-6600-eagle-8g-a520m-k-xpg-16gb-kioxia-500gb/ Bir tavsiye daha vereyim...
  13. S

Bütçe sınırı yok AM5 anakart tavsiyesi ?

Benim önerim 15k'lık bir anakrt alın gidip de 30k verilmez anakarta bence. 15k'lık da en tepelerden. Tasiyem bu olur size...
  14. S

Zotac RTX 3070 Tİ Fortnite fps drop sorunu

Hdd'den ssd'ye yüklemek. Grafikleri orta'dan daha yüksekte kullanmak (ekran kartı daha fazla çalışsın ve darboğaz olmasın diye). Bunlar çözüm yolları olabilir.
  15. S

LoL ve Valorant oynayabileceğim kasa istiyorum. Kasa için bütçem 30.000 35.000

Bu sistemi öneririm ssd ve ram artırabilirsiniz. https://www.gaming.gen.tr/urun/523397/pc-hocasi-gg9-amd-ryzen-5-7600-tray-asus-dual-radeon-rx-7700-xt-oc-12gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/
  16. S

Evrende herşeyin rastgele olması

15 saniyede 3 yanıt... ben örnek verdim sonra kaçtı demeyin ateist arkideşlerim de ben gidiyorum burası müslüman düşmanı forum gibi olmuş yok biri diyor öteki dünyayı kanıtla falan napak gel beraber gidek mi 😀 ben dediğimi tekrar ediyorum. Madem hayvanlar gibi toprak olacaksak neden akıllı...
  17. S

Tekrar ediyorum "anlarsın".
  18. S

Hadi hayırlısı... boşlukta mısınız yoksa hocam? Hiçbirşeye inanamama falan gibi?
  19. S

Şu cümlende bile asagiladin beni ve kendini çok biliyormuş gibi göstermeyi yine başardın. Tamam sensin değerlj ateist arkadaşım...
  20. S

Yarın gel koyun olarak işe başla ya da benim gibi aklımızdan ötürü bir hesabın olacağını düşünmeye başla...
Top Bottom