Neler Yeni

Evrende herşeyin rastgele olması

Ateistler vs müslümanlar oldu konu birden 😀 sagolsun ateistler bizleri göme göme bu noktaya getirdiler. Ben de örnek vererek birşeyler anlatmaya çalışıyorum ama...
Mesaj otomatik birleştirildi:

O zaman neden Allah'ı yok sayıyorsun kendisiyle çelişen değerli ateist arkadasim?
öyle bir iddaa da bulunmadım ama hayırlısı kardeşim.

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
655
İsim
Forget

Severus21

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Sefer
Bizim içgüdümuz yok mu sen ne anlatıyorsun sen hiç köpek egitmedin mi yada hiç görmedin mi koşullanmisbir canlı hayvanlar ile insanlar aynı ama mesela bizim onlar gibi avcılık yeteneklerinizi hassas kulaklarımız yok onun yerine zekamiz var onlara göre gelişmiş ayrıca şunu diyim bazı hayvanlar kolay avlanacaklari yere gider bunun sebebi neden zor yerde yaşamalıyım diyip basit yerdeki yaşama başlaması bunlarda istilası türlerdir tıpkı bizim göç etmemiz gibi
Yarın gel koyun olarak işe başla ya da benim gibi aklımızdan ötürü bir hesabın olacağını düşünmeye başla...

Xxcerz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Sami Yusuf Aksu
Sen okuduğunu da anlamıyorsun. "Hidayete ermek" = "iman etmek" , şuan dünyada 1.5 milyar müslüman, 6.5 milyar diğer dinler var, yani 6.5 milyar insan bugün ölse direkt sonsuza kadar cehenneme gidiyor.
Sen kendi dinini hiç bilmiyorsun.
başka galaksilerde insanların olmadığını nereden biliyorsun

dnzz

80+
Ateistler vs müslümanlar oldu konu birden 😀 sagolsun ateistler bizleri göme göme bu noktaya getirdiler. Ben de örnek vererek birşeyler anlatmaya çalışıyorum ama...
Mesaj otomatik birleştirildi:

O zaman neden Allah'ı yok sayıyorsun kendisiyle çelişen değerli ateist arkadasim?
Eğer konu başına bakarsan direk hakaret ile başlandı ve devam etti kimse sizin inancınızı umursamıyor aksine istediğinize inanabilirsiniz buna sebep aramana gerek bile yok ama insan en ufak yaşamı sorguladiginda direk din ile susturulmaya çalışıyorlar buna ne diyeceğiz yada ateistim dediğinde biri neden herkes onu dışlıyor yada herhangi dine inandırmaya çalışıyor?

thes0n

80+
tanrının varlığına inanmamak çok aykırı bir şey tamam hadi belki hani islamdan şüphe edebilirsin falan ama tamamen rastgele her şeyin rastgele olabileceğini düşünmek için deli olmak gerekir tanrının varlığına inanmayan insanlar astroloji gibi değişik şeylere inanıyor veya bilim bilimdeki çoğu teoriyi kanıtlayabilirmisin hayır gerçek nihai değer çok farklı olabilir bu arada inanmanızın bir önemi olduğunu da düşünmüyorum sizin inanmanız veya inanmamanız kimseye fayda veya zarar vermiyor ama inanmayan insanların huzurlu olduğuna inanmıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,673
İsim
Arda doğan
Bilmiyorum, inanıyorum kardaşım. Toprak olacaksan git koyunlarla yaşa. Böyle düşünmüyorsan eğer mantık ararsan zaten aklımız olduğu için bir hesabın da olacağını "anlarsın"...
Yaw neyin hesabı bu bana bunu somut deliller ile açıklayın

Severus21

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Sefer
Severus bak bakayım ilk sayfadaki mesaja, kim kimi aşşağılamış, sorusu ile dalga geçmiş. Birde bir şey biliyormus gibi triplerin koparıyor ya, şey mi kanka, güneş dünyaya bir santim yakın olsa yanar, bir santim uzak olsa donardık.
Şu cümlende bile asagiladin beni ve kendini çok biliyormuş gibi göstermeyi yine başardın. Tamam sensin değerlj ateist arkadaşım...

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,336
İsim
Berk Atmaca
Günahkâr olan hiç kimse bir başkasının günah yükünü taşımayacaktır
Kanka ben şunu öğrenmek istiyorum; ben farklı bir dine mensup bir ailede doğsam ve hayatım boyunca iyi bir insan olsam ama müslüman olmasam iman etmesem. Bunun sonucu ahirette cehennem olmuyor mu? Ayette bahsedilen şey bir başkasının günahlarını bizim çekmeyeceğimizi anlatıyor.

TahinPekmez

80+ Silver
Sen okuduğunu da anlamıyorsun. "Hidayete ermek" = "iman etmek" , şuan dünyada 1.5 milyar müslüman, 6.5 milyar diğer dinler var, yani 6.5 milyar insan bugün ölse direkt sonsuza kadar cehenneme gidiyor.
Sen kendi dinini hiç bilmiyorsun.
YA BİR SUS DA DİNLE ne adamsın yaa. 6.5 milyar insan senin gibi inkar mı ediyor. hepsinin haberi var mı da cehenneme gidiyor. sen herkezi attın ateşe. tek noktaya odaklanmışsın zaten. 6.5 milyar insana sana burda anlatılanın yarısını anlatsak müslüman olmuştu zaten. sen kendine yan.

Atheos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Enes Budak
tanrının varlığına inanmamak çok aykırı bir şey tamam hadi belki hani islamdan şüphe edebilirsin falan ama tamamen rastgele her şeyin rastgele olabileceğini düşünmek için deli olmak gerekir tanrının varlığına inanmayan insanlar astroloji gibi değişik şeylere inanıyor veya bilim bilimdeki çoğu teoriyi kanıtlayabilirmisin hayır gerçek nihai değer çok farklı olabilir bu arada inanmanızın bir önemi olduğunu da düşünmüyorum sizin inanmanız veya inanmamanız kimseye fayda veya zarar vermiyor ama inanmayan insanların huzurlu olduğuna inanmıyorum
Bilimdeki çoğu teoriyi kanıtlayabilir mısın ?
Hayır.
Sbshsbhssbhsbshsbshsbshzbzjsnsjzbzjxn

Teori= Kanunların sistematik açıklamaları

Oğlum az bilim okuyun laaa

Top Bottom