ForgettaShow
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 690
Ben var demiyorum bilinemez diyorum ihtimal var diyorum sen yok diyorsun ashdkdhelngldnrlfSen varlığını kanıtla.
Ben var demiyorum bilinemez diyorum ihtimal var diyorum sen yok diyorsun ashdkdhelngldnrlfSen varlığını kanıtla.
Ha ok bilimsel konuşan ateist arkadaşım o zaman biz de toprak olacağız diyorsunuz ya hani?Farkında mısın bilmem ama kaç milyar yıllık süreçten bahsediyoruz nasıl bir insan bir gecede alim olmuyorsa bir koyunda alım olamaz ama azıcık belgesel izlesen en basitinden orcalarin balıkları yemek için tonik hareketsizlik denen balıkların ciftlesmede kullandığı zaafı kullanarak avlandiklarini yada buz parçası üstüne çıkan canlıyı yemek için büyük dalgalar oluşturduğu yada balıkları sersemlermek için balıkları şu yüzüne fırlattığı görebilirsin
çok saçma bir istek olmuş. koyunların kendi içinde konusmadığını nerden biliyorsun ya da baska şeyleri. o zaman sende koyunca öğren öğrenebilir misin? senin görmediğin ya da bilmediğin birşeyi yok sayman biraz sacma olmuşKoyuna okuma yazma öğretebilir misin değerlji ateist arkadaşım? Çok iyi bilirsiniz siz ya bilimi? Hadi kuzulara da öğretin o zaman![]()
Konu sahibine nerede hakaretim var? Bide bu konudan bahsetmedim o mesajdaUAHFAUFJSJGUDJGJSJFJSİFİSJFSJFJSJFJDJFJDJFJDJFJ konu sahibine hakaret edip savundugun gorus hakkinda soru sorunca saygisizlik diz boyu diyor
Yaw nerden biliyon ahiretin cennetin vaar olduğunu gittin mi?Ha ok bilimsel konuşan ateist arkadaşım o zaman biz de toprak olacağız diyorsunuz ya hani?
Ayrıca dediğin şey içgüdüdür. Mesela bir annnenin evladını koruma içgüdüsü. Hayvanlar da içgüdüyle hareket eder. Buna beynini kullanma denmez
Ateistler vs müslümanlar oldu konu birdenben seni ateist zannettim tamamını okumamıştım d
O zaman neden Allah'ı yok sayıyorsun kendisiyle çelişen değerli ateist arkadasim?çok saçma bir istek olmuş. koyunların kendi içinde konusmadığını nerden biliyorsun ya da baska şeyleri. o zaman sende koyunca öğren öğrenebilir misin? senin görmediğin ya da bilmediğin birşeyi yok sayman biraz sacma olmuş
Doğrusu ne peki?
İsra 15. ayetShsjsjjsjshs 5 kere Türkçe hatim ettim
Araf 36
Âyetlerimizi yalanlayan ve büyüklenip onlardan yüz çevirenlere gelince, işte onlar ateşin yoldaşlarıdır ve orada sonsuza dek kalacaklardır.
Bizim içgüdümuz yok mu sen ne anlatıyorsun sen hiç köpek egitmedin mi yada hiç görmedin mi koşullanmisbir canlı hayvanlar ile insanlar aynı ama mesela bizim onlar gibi avcılık yeteneklerinizi hassas kulaklarımız yok onun yerine zekamiz var onlara göre gelişmiş ayrıca şunu diyim bazı hayvanlar kolay avlanacaklari yere gider bunun sebebi neden zor yerde yaşamalıyım diyip basit yerdeki yaşama başlaması bunlarda istilası türlerdir tıpkı bizim göç etmemiz gibiHa ok bilimsel konuşan ateist arkadaşım o zaman biz de toprak olacağız diyorsunuz ya hani?
Ayrıca dediğin şey içgüdüdür. Mesela bir annnenin evladını koruma içgüdüsü. Hayvanlar da içgüdüyle hareket eder. Buna beynini kullanma denmez
Severus bak bakayım ilk sayfadaki mesaja, kim kimi aşşağılamış, sorusu ile dalga geçmiş. Birde bir şey biliyormus gibi triplerin koparıyor ya, şey mi kanka, güneş dünyaya bir santim yakın olsa yanar, bir santim uzak olsa donardık.Ateistler vs müslümanlar oldu konu birdensagolsun ateistler bizleri göme göme bu noktaya getirdiler. Ben de örnek vererek birşeyler anlatmaya çalışıyorum ama...
evrenin bu kadar mükemmel bir şekilde işleyiş içinde ve kendiliğinden oluşmasından çok daha mantıklı buluyorumHiclikten varlık yapabilen bir kudretin olmasını ne kadar mantıklı buluyorsun?
Reis mesele örnek vermekle anlatmak değil, mesele anlamak istemeyen kitle veya karşı görüşü küçük görme yoksa on numara konuşulurAteistler vs müslümanlar oldu konu birdensagolsun ateistler bizleri göme göme bu noktaya getirdiler. Ben de örnek vererek birşeyler anlatmaya çalışıyorum ama...
Bilmiyorum, inanıyorum kardaşım. Toprak olacaksan git koyunlarla yaşa. Böyle düşünmüyorsan eğer mantık ararsan zaten aklımız olduğu için bir hesabın da olacağını "anlarsın"...Konu sahibine nerede hakaretim var? Bide bu konudan bahsetmedim o mesajda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yaw nerden biliyon ahiretin cennetin vaar olduğunu gittin mi?
Sen okuduğunu da anlamıyorsun. "Hidayete ermek" = "iman etmek" , şuan dünyada 1.5 milyar müslüman, 6.5 milyar diğer dinler var, yani 6.5 milyar insan bugün ölse direkt sonsuza kadar cehenneme gidiyor.İsra 15. ayet
Kim (hidayete uyar) doğru yolu (arayıp) bulursa, kendisi için (Hakkı ve hayrı) bulmuş olacaktır. Kim de sapıtırsa kendi zararına sapıtmış olacaktır. Günahkâr olan hiç kimse bir başkasının günah yükünü taşımayacaktır. (Ve zaten) Biz, (aydınlatıcı ve uyarıcı) bir Resul göndermedikçe (hiçbir kavme ve kişiye asla) azap edici olmayız (kendilerini sorumlu tutmayız).