Evrende herşeyin rastgele olması

Zaten insanda memeli hayvan sınıfına giriyor dikkatli bakarsan şuan oluşturduğumuz düzen de diğer canlılar gibi kendine has yada benzer bir durum insanız diye kendini özel zannetme diğer hayvanlar gibiyiz biz de
Bu insanın üstün olduğuna kim inandırdı bunları ya?

Kuşlar gibi uçamayız, balıklar gibi yüzemeyiz , ama aklımız var (o gerçekten de çok değerli.)

"Kuşların bir tanrısı olsaydı, uçmak ne büyük erdem olurdu, en iyi uçan en erdemli olurdu"

Shsjsjjsjshs 5 kere Türkçe hatim ettim
Araf 36
Âyetlerimizi yalanlayan ve büyüklenip onlardan yüz çevirenlere gelince, işte onlar ateşin yoldaşlarıdır ve orada sonsuza dek kalacaklardır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nereden biliyorsun?
"Kuran'dan" sjsjsjsjdj
sence bu kadar şeyi yaratabilen bir güç yarrattığı zaman allah için geçerli olmasını ne kadar mantılı buluyorsun

Tamam hadi koyuna okuma yazma öğret. Hem bilimi savunup hem de hayvanız diyor bu ateistler de. Işine gelince öyle işine gelmeyince böyle. Kimseye bir şey anlatmakla uğraşamam ne hali varsa görsün.
Farkında mısın bilmem ama kaç milyar yıllık süreçten bahsediyoruz nasıl bir insan bir gecede alim olmuyorsa bir koyunda alım olamaz ama azıcık belgesel izlesen en basitinden orcalarin balıkları yemek için tonik hareketsizlik denen balıkların ciftlesmede kullandığı zaafı kullanarak avlandiklarini yada buz parçası üstüne çıkan canlıyı yemek için büyük dalgalar oluşturduğu yada balıkları sersemlermek için balıkları şu yüzüne fırlattığı görebilirsin

sence bu kadar şeyi yaratabilen bir güç yarrattığı zaman allah için geçerli olmasını ne kadar mantılı buluyorsun
Sen geçerli olmadığına neden bu kadar eminsin?
Çünkü Kuran'da yazıyor değil mi?
Aklınla düşünerek bulmadın.

İyide Evrende Tam Olarak Böyle İlerliyor Zaten Bigbang Patlaması Bile
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Konu bu bana bugün yapılan saygısızlıklar diz boyu
UAHFAUFJSJGUDJGJSJFJSİFİSJFSJFJSJFJDJFJDJFJDJFJ konu sahibine hakaret edip savundugun gorus hakkinda soru sorunca saygisizlik diz boyu diyor

Hiclikten varlık yapabilen bir kudretin olmasını ne kadar mantıklı buluyorsun?

Hey gidi tesadüfler sen eskiden böyle değildin.

1739828232074.png

1739828261878.png

1739828390508.png

Geri