bunuda ekle olmaz yaniBu kadarda tesadüf olmaz ya!!
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Bütün sanat eserleri müzkler notalar yapılar eşyalar hep tesadüf bunlar.
bunuda ekle olmaz yaniBu kadarda tesadüf olmaz ya!!
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Bütün sanat eserleri müzkler notalar yapılar eşyalar hep tesadüf bunlar.
Tanrıyı kim yarattı?Senkronizasyonu kim sağlıyor?
Bunun cevabını verebilecek birisi var mı?Fiziğin kurallarını kim belirliyor?
Cevabı basit aslında, evrenin yapısı belirler fizik kurallarını, çok farklı bir evrenin var olduğunu düşünürsek, fizik kuralları tamamen farklı olabilir.Bunun cevabını verebilecek birisi var mı?
Tesadüflüğü kanıtla, bende sana bir tadelle.Hocam wi-fi directle daha performanslı oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu kuramı çürütecek argumanin var ise Nobel’in oralını verirler sana kanka
Tesadüfün neyini kanıtlayayım? SjsjsjsjsTesadüflüğü kanıtla, bende sana bir tadelle.
biz üstünüz neden hayvanlar gibi yemek yiyoruz gibi bir cümle olmuşEn basitinden hayvanları örnek vereyim. Onlar da öldükten sonra toprak olacak, sizin deyişinizle biz de toprak olacağız? O zaman neden hayvanlardan üstünüz? Herşeyin açıklaması Kur'an. Okuyan anlar anlamayan da kendi yolunu tutar.
Hani ateistler burada müslümanları kötülemiş, kendilerini üstün görmek derim ben buna. Peki ya üstünseniz ve sizin görüşünüze göre öldükten sonra sadece toprak olacaksak, bizim hayvandan ne farkımız kalıyor??? Kendinizle çelişiyorsunuz ateistler ama kendinizi çok bilen biri olarak da göstermeyi başarıyorsunuz. Ne diyeyim helal olsun.
Müslümanım elhamdülillah ve ölümden sonra hayat olacağına inanıyorum. Yoksa ateistler gibi yüksek akıllı arkadaşlarımız toprak olacaksa üzülürüm ki ben![]()
Zaten insanda memeli hayvan sınıfına giriyor dikkatli bakarsan şuan oluşturduğumuz düzen de diğer canlılar gibi kendine has yada benzer bir durum insanız diye kendini özel zannetme diğer hayvanlar gibiyiz biz deEn basitinden hayvanları örnek vereyim. Onlar da öldükten sonra toprak olacak, sizin deyişinizle biz de toprak olacağız? O zaman neden hayvanlardan üstünüz? Herşeyin açıklaması Kur'an. Okuyan anlar anlamayan da kendi yolunu tutar.
Hani ateistler burada müslümanları kötülemiş, kendilerini üstün görmek derim ben buna. Peki ya üstünseniz ve sizin görüşünüze göre öldükten sonra sadece toprak olacaksak, bizim hayvandan ne farkımız kalıyor??? Kendinizle çelişiyorsunuz ateistler ama kendinizi çok bilen biri olarak da göstermeyi başarıyorsunuz. Ne diyeyim helal olsun.
Müslümanım elhamdülillah ve ölümden sonra hayat olacağına inanıyorum. Yoksa ateistler gibi yüksek akıllı arkadaşlarımız toprak olacaksa üzülürüm ki ben![]()
Tamam, sonda tanriya bağlayacaksın olayı. Tanriya gelene kadar hep devam edeceksin tanrida duracaksın, bende şunu soracağım, tanriyi kim yarattı?Fiziğin kurallarını kim belirliyor?