Neler Yeni

Evrende herşeyin rastgele olması

Atheos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Enes Budak
Aaa ama bu kız beni ikna etti şimdi, fazla hentai , fazla güzel aga, tesadüf diye bir şey yok.
(Kız atma taktiği tuttu)

Ekler

• Screenshot_2025-02-18-00-28-22-734_com.android.chrome-edit.jpg
    Screenshot_2025-02-18-00-28-22-734_com.android.chrome-edit.jpg
    550.3 KB · Hit: 9

Severus21

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Sefer
En basitinden hayvanları örnek vereyim. Onlar da öldükten sonra toprak olacak, sizin deyişinizle biz de toprak olacağız? O zaman neden hayvanlardan üstünüz? Herşeyin açıklaması Kur'an. Okuyan anlar anlamayan da kendi yolunu tutar.
Hani ateistler burada müslümanları kötülemiş, kendilerini üstün görmek derim ben buna. Peki ya üstünseniz ve sizin görüşünüze göre öldükten sonra sadece toprak olacaksak, bizim hayvandan ne farkımız kalıyor??? Kendinizle çelişiyorsunuz ateistler ama kendinizi çok bilen biri olarak da göstermeyi başarıyorsunuz. Ne diyeyim helal olsun.
Müslümanım elhamdülillah ve ölümden sonra hayat olacağına inanıyorum. Yoksa ateistler gibi yüksek akıllı arkadaşlarımız toprak olacaksa üzülürüm ki ben 😀

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,608
İsim
ismail
Yok mu kavga dövüş falan boşuna mı çekirdek kola aldım ben

Atheos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Enes Budak
Bunun cevabını verebilecek birisi var mı?
Cevabı basit aslında, evrenin yapısı belirler fizik kurallarını, çok farklı bir evrenin var olduğunu düşünürsek, fizik kuralları tamamen farklı olabilir.

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,336
İsim
Berk Atmaca
Babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi? Hadi bunuda cevaplayın hadi!!

thes0n

80+
En basitinden hayvanları örnek vereyim. Onlar da öldükten sonra toprak olacak, sizin deyişinizle biz de toprak olacağız? O zaman neden hayvanlardan üstünüz? Herşeyin açıklaması Kur'an. Okuyan anlar anlamayan da kendi yolunu tutar.
Hani ateistler burada müslümanları kötülemiş, kendilerini üstün görmek derim ben buna. Peki ya üstünseniz ve sizin görüşünüze göre öldükten sonra sadece toprak olacaksak, bizim hayvandan ne farkımız kalıyor??? Kendinizle çelişiyorsunuz ateistler ama kendinizi çok bilen biri olarak da göstermeyi başarıyorsunuz. Ne diyeyim helal olsun.
Müslümanım elhamdülillah ve ölümden sonra hayat olacağına inanıyorum. Yoksa ateistler gibi yüksek akıllı arkadaşlarımız toprak olacaksa üzülürüm ki ben 😀
biz üstünüz neden hayvanlar gibi yemek yiyoruz gibi bir cümle olmuş

dnzz

80+
Zaten insanda memeli hayvan sınıfına giriyor dikkatli bakarsan şuan oluşturduğumuz düzen de diğer canlılar gibi kendine has yada benzer bir durum insanız diye kendini özel zannetme diğer hayvanlar gibiyiz biz de

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
655
İsim
Forget
Fiziğin kurallarını kim belirliyor?
Tamam, sonda tanriya bağlayacaksın olayı. Tanriya gelene kadar hep devam edeceksin tanrida duracaksın, bende şunu soracağım, tanriyi kim yarattı?

Top Bottom