Alihanyilmaz
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,310
Tesadüflük diye bir şey yok. Sen icat etti. Biraz önce.Tesadüfün neyini kanıtlayayım? Sjsjsjsjs
Sen mucizeyi kanıtla, bir şey iddia eden sensin.
Tesadüflük diye bir şey yok. Sen icat etti. Biraz önce.Tesadüfün neyini kanıtlayayım? Sjsjsjsjs
Sen mucizeyi kanıtla, bir şey iddia eden sensin.
Bu insanın üstün olduğuna kim inandırdı bunları ya?Zaten insanda memeli hayvan sınıfına giriyor dikkatli bakarsan şuan oluşturduğumuz düzen de diğer canlılar gibi kendine has yada benzer bir durum insanız diye kendini özel zannetme diğer hayvanlar gibiyiz biz de
sence bu kadar şeyi yaratabilen bir güç yarrattığı zaman allah için geçerli olmasını ne kadar mantılı buluyorsunShsjsjjsjshs 5 kere Türkçe hatim ettim
Araf 36
Âyetlerimizi yalanlayan ve büyüklenip onlardan yüz çevirenlere gelince, işte onlar ateşin yoldaşlarıdır ve orada sonsuza dek kalacaklardır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Nereden biliyorsun?
"Kuran'dan" sjsjsjsjdj
Koyuna okuma yazma öğretebilir misin değerlji ateist arkadaşım? Çok iyi bilirsiniz siz ya bilimi? Hadi kuzulara da öğretin o zamanbiz üstünüz neden hayvanlar gibi yemek yiyoruz gibi bir cümle olmuş
Farkında mısın bilmem ama kaç milyar yıllık süreçten bahsediyoruz nasıl bir insan bir gecede alim olmuyorsa bir koyunda alım olamaz ama azıcık belgesel izlesen en basitinden orcalarin balıkları yemek için tonik hareketsizlik denen balıkların ciftlesmede kullandığı zaafı kullanarak avlandiklarini yada buz parçası üstüne çıkan canlıyı yemek için büyük dalgalar oluşturduğu yada balıkları sersemlermek için balıkları şu yüzüne fırlattığı görebilirsinTamam hadi koyuna okuma yazma öğret. Hem bilimi savunup hem de hayvanız diyor bu ateistler de. Işine gelince öyle işine gelmeyince böyle. Kimseye bir şey anlatmakla uğraşamam ne hali varsa görsün.
Yahu bu nasıl kendinden eminlik? Olmadığının argumanini sunsan Nobel alacaksınTesadüflük diye bir şey yok. Sen icat etti. Biraz önce.
ben seni ateist zannettim tamamını okumamıştım dKoyuna okuma yazma öğretebilir misin değerlji ateist arkadaşım? Çok iyi bilirsiniz siz ya bilimi? Hadi kuzulara da öğretin o zaman![]()
Sen geçerli olmadığına neden bu kadar eminsin?sence bu kadar şeyi yaratabilen bir güç yarrattığı zaman allah için geçerli olmasını ne kadar mantılı buluyorsun
aynenSen geçerli olmadığına neden bu kadar eminsin?
Çünkü Kuran'da yazıyor değil mi?
Aklınla düşünerek bulmadın.
UAHFAUFJSJGUDJGJSJFJSİFİSJFSJFJSJFJDJFJDJFJDJFJ konu sahibine hakaret edip savundugun gorus hakkinda soru sorunca saygisizlik diz boyu diyorİyide Evrende Tam Olarak Böyle İlerliyor Zaten Bigbang Patlaması Bile
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Konu bu bana bugün yapılan saygısızlıklar diz boyu
Sen varlığını kanıtla.Yahu bu nasıl kendinden eminlik? Olmadığının argumanini sunsan Nobel alacaksın
Hiclikten varlık yapabilen bir kudretin olmasını ne kadar mantıklı buluyorsun?sence bu kadar şeyi yaratabilen bir güç yarrattığı zaman allah için geçerli olmasını ne kadar mantılı buluyorsun