Arama sonuçları: *

1. K

10900K B460 Anakart İle Kullanılabilir Mi?

Bu işlemciyi nası terbiye edeceğimi düşünüyorum kara kara. Soğutmak ayrı dert, anakart ayrı dert, psu ayrı dert...
  2. K

10900K B460 Anakart İle Kullanılabilir Mi?

Arkadaşlar merhaba. Yakın bir zamanda elime İ9 10900k geçecek. İşlemci elimize ücretsiz gelecek ancak bizim Z490 anakarta verecek bütçemiz olmadığından bir tanıdığımızdan Asus Rog Strix B460-G anakartı almayı düşünüyoruz. Sİstemde sadece oyun oynanacak ve belki birkaç küçük render. Sistemde...
  3. K

Ryzen 7 2700X + RTX 2060 sistem nasıl?

Oyun performansında R5 3600 daha iyi. Hemde daha yeni nesil. 2. nesil Ryzen işlemciye B550 anakart ne kadar mantıklı tartışılır.
  4. K

Ryzen 7 2700X + RTX 2060 sistem nasıl?

İşlemci olarak r5 3600 oyun için daha iyi olacaktır. Birde o fiyata RTX2060 almayın. Üstüne biraz daha koyup RTX3060Tİ alabilirsiniz.
  5. K

Sadece ssd kullanmak

Bu konuyla ilgili Technopat' ın videoları var. Samsung SSD ye terabaytlarca veri yazdılar hiçbişe olmadı. Şimdi başka bi marka üzerinde yapıyorlar. Ondada sorun yok. Bende SSD kullanıyorum (120GB) vs üzerine en az 2 3 terabayt veri yazmışımdır hala çalışır durumda. Hiçbir sorun olmaz kullanın...
  6. K

Cyberpunk orta ayarlarda oynamak ıcın sıstem gereksınımlerı

internetteki testlerde 1660 super orta ayarlarda 65 fps alıyordu. Oyunda optimizasyon ile ilgili sıkıntılar olduğundan fps çok değişken. Fps nin en düşük olduğu yerleri baz almak lazım. Belki arkadaş şehir dışında o fpsleri almıştır.
  7. K

Cyberpunk orta ayarlarda oynamak ıcın sıstem gereksınımlerı

1660 super den aşağı bence biraz zor olur.
  8. K

Ryzen 5 2600 + RTX 2060 sisteme 1500 ₺'ya kadar anakart önerisi

Yanlış bilmiyorsam Ryzen 6000 serisinde işlemci soketini değişecek. Bence almaya gerek yok.
  9. K

Powerline mı Menzil Artırıcı mı

Merhabalar Yeni bir eve taşındık ve evin salonunda süperonline ın Huawei HG658 modemi bulunmakta. Salonun arkasına doğru sırayla 4 oda var. İlk 2 odada interntte sorun olmazken 3. odada yüzde 75 lik, 4. odada yüzde 90 95 civarı veri kaybı ve ping dalgalanmaları yaşıyoruz. Masaüstü bilgisayarda...
  10. K

G332 ses sorunu

Herkese iyi günler diliyorum. 2 gün önce g332 kulaklık aldım. Müzik dinlerken pek anlaşılmıyor ama özellikle cs go oynarken sesler derinden geliyor. Önceden 4 yıl g230 kullandım ve memnun olduğumdan dolayı g332 almaya karar vermiştim. Belkide sürücülerin büyümesi ve kulak yastıklarının deri...
Top Bottom