Alper Arıkan
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Eğer internetiniz de iyiyse pek zaman kaybı da yaşamazsınız bu yöntemdeYer sorunu dert değil oynayıp silerim ztn teşekkür ederim
Eğer internetiniz de iyiyse pek zaman kaybı da yaşamazsınız bu yöntemdeYer sorunu dert değil oynayıp silerim ztn teşekkür ederim
SSD harici hdd alamadığım için sordum mecbur böyle kıllanıcaz genel kanı bişe olmaz yönünde teşekkürler240 ya da 480'ssd'ye windows diğer oyun veya depolama gerektiren uygulamalarını fotoğraflarını harddisk'e koyabilir![]()
İyi sayılır teşekkür ederimEğer internetiniz de iyiyse pek zaman kaybı da yaşamazsınız bu yöntemde
Pek yardımcı olmadım ama rica ederimSSD harici HDD alamadığım için sordum mecbur böyle kıllanıcaz genel kanı bişe olmaz yönünde teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:
İyi sayılır teşekkür ederim
1000 kez yazma silme ne? Bu nasıl cevap?yazma işlemi yapılan her şey performansının düşmesine sebep olmasıdır.
Bunun sebebi ise verilerin kaydedildiği katmanların belli bir yazma/silme ömrünün olmasıdır.
ssd yi oluşturan bellek chiplerindeki her katmanın,örneğin; 1000 kez yazma/silme (yazma veya silme arasında bir fark yoktur, silme işi de yazma kadar ömür harcar) kapasitesi varsa 1000 yazımdan sonra bu katman deforme olacak ve performansı düşürecektir.
Örneğin Dedim Örneğin Ayrıca Orda 1000 defa yazma silme yapınca biter demiyor Deforme Olur Diyor Lütfen Dikkatli Okuyun1000 kez yazma silme ne? Bu nasıl cevap?
O zaman 1 hücreye 1MB olacak şekilde 1000 defa yazma silme yaparsak biter?
Boş yapmayın.Örneğin Dedim Örneğin Ayrıca Orda 1000 defa yazma silme yapınca biter demiyor Deforme Olur Diyor Lütfen Dikkatli Okuyun
Bakın Şöyle Düşünün Bir T-Shirt Var.Siz Bu T-Shirtü Sürekli Giyerseniz Sürekli Yıkarsanız Yıpranır.Ancak T-Shirt Giyilmeye Devam Edilebilse de Eski Görünümünde Olmayacaktır.Ve T-Shirt Bir Yerden Sonra Sürekli Yıkanıp Yıprandığı İçin Yırtılır.Bu Uzun Bir Süreçtir.Tabi Ne Kadar Kaliteli T-Shirt Alırsanız O Kadar Çok Dayanır1000 kez yazma silme ne? Bu nasıl cevap?
O zaman 1 hücreye 1MB olacak şekilde 1000 defa yazma silme yaparsak biter?
Peki.HaklısınızBoş yapmayın.
Kullanacağım teşekkürlerBu konuyla ilgili Technopat' ın videoları var. Samsung SSD ye terabaytlarca veri yazdılar hiçbişe olmadı. Şimdi başka bi marka üzerinde yapıyorlar. Ondada sorun yok. Bende SSD kullanıyorum (120GB) vs üzerine en az 2 3 terabayt veri yazmışımdır hala çalışır durumda. Hiçbir sorun olmaz kullanın gitsin.