Neler Yeni

Sadece ssd kullanmak

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Redkit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Berk
240 ya da 480'ssd'ye windows diğer oyun veya depolama gerektiren uygulamalarını fotoğraflarını harddisk'e koyabilir :)
SSD harici hdd alamadığım için sordum mecbur böyle kıllanıcaz genel kanı bişe olmaz yönünde teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eğer internetiniz de iyiyse pek zaman kaybı da yaşamazsınız bu yöntemde
İyi sayılır teşekkür ederim

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
SSD harici HDD alamadığım için sordum mecbur böyle kıllanıcaz genel kanı bişe olmaz yönünde teşekkürler

İyi sayılır teşekkür ederim
Pek yardımcı olmadım ama rica ederim :D

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
yazma işlemi yapılan her şey performansının düşmesine sebep olmasıdır.
Bunun sebebi ise verilerin kaydedildiği katmanların belli bir yazma/silme ömrünün olmasıdır.
ssd yi oluşturan bellek chiplerindeki her katmanın,örneğin; 1000 kez yazma/silme (yazma veya silme arasında bir fark yoktur, silme işi de yazma kadar ömür harcar) kapasitesi varsa 1000 yazımdan sonra bu katman deforme olacak ve performansı düşürecektir.
1000 kez yazma silme ne? Bu nasıl cevap?
O zaman 1 hücreye 1MB olacak şekilde 1000 defa yazma silme yaparsak biter?

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,095
İsim
Lydranx
Örneğin Dedim Örneğin Ayrıca Orda 1000 defa yazma silme yapınca biter demiyor Deforme Olur Diyor Lütfen Dikkatli Okuyun

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,095
İsim
Lydranx
Bakın Şöyle Düşünün Bir T-Shirt Var.Siz Bu T-Shirtü Sürekli Giyerseniz Sürekli Yıkarsanız Yıpranır.Ancak T-Shirt Giyilmeye Devam Edilebilse de Eski Görünümünde Olmayacaktır.Ve T-Shirt Bir Yerden Sonra Sürekli Yıkanıp Yıprandığı İçin Yırtılır.Bu Uzun Bir Süreçtir.Tabi Ne Kadar Kaliteli T-Shirt Alırsanız O Kadar Çok Dayanır

Boş yapmayın.
Peki.Haklısınız

KGNO3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Oğuz Kaan GÜVEN
Bu konuyla ilgili Technopat' ın videoları var. Samsung SSD ye terabaytlarca veri yazdılar hiçbişe olmadı. Şimdi başka bi marka üzerinde yapıyorlar. Ondada sorun yok. Bende SSD kullanıyorum (120GB) vs üzerine en az 2 3 terabayt veri yazmışımdır hala çalışır durumda. Hiçbir sorun olmaz kullanın gitsin.

Son düzenleme:

Redkit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Berk
Bu konuyla ilgili Technopat' ın videoları var. Samsung SSD ye terabaytlarca veri yazdılar hiçbişe olmadı. Şimdi başka bi marka üzerinde yapıyorlar. Ondada sorun yok. Bende SSD kullanıyorum (120GB) vs üzerine en az 2 3 terabayt veri yazmışımdır hala çalışır durumda. Hiçbir sorun olmaz kullanın gitsin.

Kullanacağım teşekkürler

Top Bottom