Arama sonuçları: *

1. berkec34

Sari sitede oyun sattim iyice paketledim ama adam yirtik oldugunu soyluyor

Kutu yırtıksa kargoda tutanak tutulur, yırtık olduğu için teslim alınmadı diye, döndüğü zaman kargo ürün yok ise içinde kargo dava edilir avukat vs uğraştırır masraf çıkar. Yani adam kargoya tutanak tutturmadıysa kargo iadesi almayın. Biz şirket olarak öyle yapıyoruz.
  2. berkec34

Sari sitede oyun sattim iyice paketledim ama adam yirtik oldugunu soyluyor

Kabul etme, büyük ihtimal içi boş gelir :D
  3. berkec34

1 milyon TL'ye araba önerisi

Bu bütçede illa b suvcuk binecem diyoran mokka al o zaman :D Sıf suv diyede o paralar verilmez c segment mis gibi arabalar varken
  4. berkec34

❌İndirim Bitti! Tadıbu 330 Gram 4X Kakaolu Fındık Ezmesi 300 TL

geçen marketten 150 ye aldım, tadı efsane tabi bi yemeden karıştırmak lazım, lezzet ve içerik olarak nutella vs yanına yaklaşamaz 1739905144 tekrar indirime girerse alırım
  5. berkec34

QLED VA mı LED İPS mi

https://www.trendyol.com/toshiba/65ua3d63dt-65-165-ekran-uydu-alicili-4k-ultra-hd-android-smart-led-tv-p-649522379?merchantId=968&v=tek-ebat&utm_source=aff_t&utm_medium=cpc&utm_campaign=epey_urun_listeleme&adjust_tracker=uv21fv4_za1u3cm&adjust_campaign=epey_urun_listeleme 1739891115...
  6. berkec34

Ayakkabı önerisi (stok bulamıyorum)

İstanbuldaysan istiklal caddesi nike bir uğra bence
  7. berkec34

Muhasebe Programı Önerisi

Konuyu canlandırmışlar, o dönem gelmeyince cevap zaten biz araştırıp baktık geçtik. Teşekkürler
  8. berkec34

❌İndirim Bitti! Silinebilir

Fiyatlar çok iyi açıkcası, bugün 1 poşet dosya zaten 100 TL gidiyor minimum anlaşma olsa bile
  9. berkec34

YURTİÇİ KARGOYA 330 TL ÖDEDİM

Bir kargo göndereceğiniz zaman geliver veya basit kargo gibi sistemleri kullanabilirsiniz anlaşmalı fiyatlarla yollarsınız misal basit kargoda hepsijet 1 desi 70 tl yurtiçi 140 lira civarında sürat kargoda 80 civarında
  10. berkec34

YURTİÇİ KARGOYA 330 TL ÖDEDİM

Anlaşma yok ise normal, birde kaç desi girmişler ona bakmak lazm bazen kargocular 1 desi ürünü bile kafasına göre 5 desi 10 desi yazabiliyor
  11. berkec34

Sanayide çalışılırmı

Sanayide çalışılırda her işverenin yanında çalışılmaz diyelim, bazısı işi öğretip iyi parada verir bazısı ırgat gibi kullanır ama bu masabaşı iştede öyle yani Allah iyileriyle denk getirsin. Birde sanayi derken illa tamircide çalışmana gerek yok yedek parçacıda da çalışabilirsin ama yinede en...
  12. berkec34

1.3 Clio vs 1.6 Egea

Fark etmez yinede egea daha iyi bir tercih en fazla kavrama seti değişirsin o da iyi kullanılmışsa 150-200k arası değişir herhalde
  13. berkec34

1.3 Clio vs 1.6 Egea

1.6 egea her türlü, biri b segment diğeri c segment iç hacim olarakta öyle kaldıki sedan olduğu için 2. el piyasasıda hızlıdır. Cliolarda 1.3 nadir alırlar artık 1.0 a yöneliyorlar. MTV yüksek ödeyip b segment araca binmek biraz saçma
  14. berkec34

Yardım Evleniyorum, kişisel bakım ürünleri ve traş makinası önerisi lazım

braun traş makinesi kullanıyorum öneririm, roll on parfum vs bunlar kişiye göre değişir. Parfum orıjınal almaktansa mad parfumden muadil 4-5 çeşit almak daha mantıklı kalıcılıklarıda iyi
  15. berkec34

Öneri 🚦Otoyol Ücretlerini Öğrenme🚦

osmangazi 840 TL köprümü olur, sırat köprüsü geçmiyoruz anasını :D Karamürsel de arsa varda merak ettim bakim köprüden ne olur diye :D en temizi körfez dolaşmak
  16. berkec34

❌İndirim Bitti! Adidas Ayakkabi 749 TL - Adidas %50 İndirim Kodu🔥

Aldım bakalım gelecek mi Kupon ilk 500 kullanıma özel bu arada
  17. berkec34

Alfa Romeo Giulia alınır mı?

Yaşını bilmiyorum ama orta yaş üstüysen s60 ta bakabilirsin
  18. berkec34

Alfa Romeo Giulia alınır mı?

alınır yalnız bütçen güzel bence acele etme birde şöyle bir şey var piyasa 2. elde durgun yani alım yaparken güzel pazarlıkla %10 a kadar düşüş yapaiblirsin araç alırken yani bütçe 2.6 olsada 2.8-2.9 luk araçlarada bakıp bir konuş bence
  19. berkec34

MULTİNET KART PARA ÇEKME

valla bende aynısını düşünüyorumda çok komisyon kesiyorlar o yüzden bende dışarda kahve içerken vs yada mekanlarda kullanıyorum
  20. berkec34

❌İndirim Bitti! VICHY Dercos Anti Dandruff Kuru Saçlar için 699₺

zaten bu urun daha çok egzaması olanlar için ve haftada 2-3 gün kullanım önerilir, bunun mor olanı ve kırmızısı günlük kullanım için daha iyi 1737122688 + ürün stokta yok
Top Bottom