Sari sitede oyun sattim iyice paketledim ama adam yirtik oldugunu soyluyor

Sxowz

80+
Reaksiyon skoru
15
Merhaba sari sitede sattim oyunumu dedigim gibi onu arkasi yirtik diyor ben gayet guzelce paketlemistim iade edecegim diyor kabul etmeme gibi bi sansim varmi

Uygunsuz davranış
Merhaba sari sitede sattim oyunumu dedigim gibi onu arkasi yirtik diyor ben gayet guzelce paketlemistim iade edecegim diyor kabul etmeme gibi bi sansim varmi
İbne geldikten sonra yırtmış o zaman inşallah bozuk göndermez geri gönderirken video çekmen lazımdı alırkende kargocudan itibaren başlat.

Kabul etme, büyük ihtimal içi boş gelir :D

Artık genelde bunu yapıyorlar içeriği alıp sıkıntı çıktı diye geri dönderiyor. Ve muhtemelen de kutu boş gelir, mağdur siz olursunuz yukarıda ki arkadaşın da dediği gibi, hem parasını hem de oyunu alır.

Artık genelde bunu yapıyorlar içeriği alıp sıkıntı çıktı diye geri dönderiyor. Ve muhtemelen de kutu boş gelir, mağdur siz olursunuz yukarıda ki arkadaşın da dediği gibi, hem parasını hem de oyunu alır.
bunun hukuki bir çözümü yok mu

bunun hukuki bir çözümü yok mu
Kutu yırtıksa kargoda tutanak tutulur, yırtık olduğu için teslim alınmadı diye, döndüğü zaman kargo ürün yok ise içinde kargo dava edilir avukat vs uğraştırır masraf çıkar.

Yani adam kargoya tutanak tutturmadıysa kargo iadesi almayın. Biz şirket olarak öyle yapıyoruz.

Kargocular yırtmıştır. Kargocular genelde tutanak tutmuyor. Hemen teslim etme derdindeler. Satıcı ve alıcıyı kargo şirketlerine karşı koruyan bir sistem olmalı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,025
Üyeler
184,719
Son üye
Mert_Öztürk
Geri