Arama sonuçları: *

1. KaptanMC

Bu sistem ne kadar eder

Hocam Tek tek 2.elden toplayın bakalım ne kadar ediyor 😂 ayrıca orda bı tık espiri amaçlı öyle yazdım çünkü bu devirde kimse öyle sistemleri almıyor artık Ayrıca Kasa-Anakart vs.'de yazmamış yoktur muhtemelen (Gidip gelmeyecek 2.el'e bakın 1K ya aynısını çok rahat bukursunuz
  2. KaptanMC

Chrome gizli sekmeler

250 Sekme ??? hocam Biraz dozu kaçmış gibi sanki 250 Sekme ne demek 256GB Ram'i kullanıyorsun ??? XD siz O 250 Sekmeyi açın bakalım Sistem Ne oluyor heleki Laptop ise Nasada roket için fırlatma enerjisi olarak işe başlayabilir 🤣 Ayrıca Kim Jong-Un'a Selam'lar Olsun 🫡
  3. KaptanMC

Wraith W75 Klavyeme Tükürdüm?

O tükürük Aradaki kabloya deseydi Klavye patlayabilirdi ve Klavyenin parçaları gözünüze vs. Kaçıp sizi kör edebilirdi hatta Kablo ile Şarjda vs. Kullanıyor olsaydınız tükürük ile Temas Ettiği için Kabloyu yakabilirdi ve oda pc'ye bağlı olduğu İçin PC Patlatabilirdi Evde yangın falanda çıkardı...
  4. KaptanMC

Bu sistem ne kadar eder

700-800TL'ye gider herhalde -Ama alan olur mu sanmam
  5. KaptanMC

🔥İndirim Ryzen 5 7600 - RTX 5070 Ti - 1TB M2 - 32GB RAM 67.999₺

CSHSHEVDUDJEBEJDJEBDHİDJEBEHEBBSBSBDBBDSHJSJS PATLADIM🤣🤣🤣 Cidden Bu Halkımızın IQ'su beni şaşırtıyor Adamlar Nvdia'nın Türkiye için belirlediği fiyatları asıl fiyat sanıyor mesela RTX 5070 Tİ 35K sanıyorlar oysaki lasman fiyatı 749$ = 27K Türkiyede 50K fiyata çıkması normal gibi söylüyorlar...
  6. KaptanMC

Sistem nasıl olmuş? H.o mu G.o mu

Ben O sistemi alacaktım Ama kart yanımda değildi ve Sistem 1dk olmadan bitti
  7. KaptanMC

Son düzlük, sistem topluyorum

Hocam Sistem İyi Güzel Ama Fiyat'da Önemli şimdi mesela bu sisteme 80-90K verirseniz saçma olur değil mi Her Neyse Her şey bı yana'da Yazdığınız Monitörü 2'ci monitör olarak mı alacaksınız?? Eğer Ana Monitör Olarak Alıyorsanız Çok Saçma Hayvan gibi PC toplayıp kötü bir monitör almakda ne bilim...
  8. KaptanMC

Aula f75 kendini Kilitleme (başka moda alma) sorunu ve yazı yazmama sorunu

Klavye'nin yazı yazmayınca kapanmasının Sebebi Pil tasarufu olduğu için Kullanımadığında kapanıyor Onu Ayaylardan hatta yanlış hatırlamıyorsam Klavyenin üzerinden bile düzeltebilirsiniz Mouse İse bilmiyom
  9. KaptanMC

🔥İndirim Lenovo R27QE 2K 180HZ 0.5ms 🔥6.999 TL (Premium Visa Özel)

Aynen knk Nerde yazıyor SS at'da bende göreyim tek zeki sensin ya? -He Mobilde Yoksa O ayrı Çünkü forumun PC ile Mobil versiyonu arasında bazı farklılıklar var
  10. KaptanMC

Yani yanlış hatırlamıyorsam 45K'ya almışsınız bu fiyata monitör vs. Yani yazdığınızz her şey dahilde ve Sıfır Garantili vs. İse Normal gibi Yani İndirim Değil Ama Kötü'de değil he şahsen bana Kalırsa Aralıkta 33K'ya GamerGen.TR'nin 7500F/RX 7800XT'li sistemini ve 6.799TL'ye R27QE monitörün...
  11. KaptanMC

🔥İndirim MSI MAG 256F VE MAG 275F SEPETTE 2200TL DEN FAZLA İNDİRİM VAR

Siz 35-40K bütçe sadce kasa mı yoksa monitör dahil mi ???
  12. KaptanMC

Hocam forumu Kullanmayı biliyormusunuz acaba ?? Çünkü Forumda Kişilerin Sadece açtığı konulara baktığımız bir Sayfa yok Sadece En son mesaj yazdığınız konuları göre bildiğimiz bir kısım var ve baya baya baktım yok He 500 mesaj önceyse bilemem uraşamam o kadar
  13. KaptanMC

FSR4 Donanım Ekleyerek geliştirilen bir özellik yani Malesef Geçmiş hiç bir karta gelmeyecek (tabi AMD Donanım Diye yalan söylemiyorsa ama belki Önceki FSR sürümlerinde bı tık düzeltme yapailirler %5 ihtimal oda) 1740083590 Neyi sızdırdı ayrıca Nova Bilgisayar kim Hocam ?? Eğer İnternet...
  14. KaptanMC

35-40K Sadece PC mi yoksa monitör dahil mi ??? Bende Ekimden beri 35-40K PC alcam diyodum Her seferinde bir aksilik çıktı alamadım Bakalım bu sefer belki alırım (Yani güzel bir sistem bulursan Bana'da at bakarım)
  15. KaptanMC

Peki neden 10 kere paylaşdın mesela ?? Amacın ney yani sende farkındaysan hep aynı fiyatta Paylaşıyorsun Yani her hafta aynı fiyata düştüğünü bile bile paylaşmakta ne bilim ?
  16. KaptanMC

Hocam link bırakıyom oradan Grafiğe basarak o monitör'ün yakın zamandaki fiyatı'nı görebilirsin https://www.epey.com/monitor/msi-mag-256f.html
  17. KaptanMC

Hocam kötü değil sadece O Fiyatlar yalan aslında İndirim diye yazan fiyat Normal İndirimsiz fiyatları Ayrıca İnsanların yanlış bilgilenmesi için sıcak Fırsat etiketini kaldır
  18. KaptanMC

Bindirim Güzelmiş Hocam 😂 Bu monitörün fiyatı zaten normalde İndirimli gösterdikleri Fiyat Ayrıca 256F Normal fiyat diye yazdıkları fiyata 2K 180hz IPS (Lenovo/MSI) vs. Gibi kaliteli Monitörler var Kısaca kazık fiyat
  19. KaptanMC

Senin dediğin ile arkadaşın dediği Farklı bence adam haklı Çünkü dediği gibi bu monitörün fiyatı her hafta 7.499TL Yapıyorlar Sonra Tekrar 6.999TL yapıyorlar Kısaca bindirim mesela bir ara 6.799TL'idi Hatta kasım ayında Kampanya beraber sepette 6.200TL'di 3-4 Ay önce He işte Fiyatı Tekrar...
  20. KaptanMC

❌İndirim Bitti! Gigabyte A620M S2H DDR5 DİP FİYATTA ! (2.599TL🔥)

Knk senin ki çok daha iyi Bir anakart B65>>> A620'den Niye daha düşük modele geçmek için para harcıcan😂
Top Bottom