Neler Yeni

Wraith W75 Klavyeme Tükürdüm?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Kaanflexx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Kuzey Kaan
Wraithten Yeni Aldığım W75 Klavyesine Arkadaşımla Konuşurken 1-2 Kere Tükürdüm Gibi Geldi? Nedense Bi Korktum.Acaba Sıkıntı Olur Mu? Bi iki tuşu çıkardım ama yinede bulamadım. Bir Sıkıntı Yaratır Mı? (2 Yıl garanti ile geliyor.Kullanıcı hatasında değişim yada teknik servis sağlanıyormuş.)

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,076
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Wraithten Yeni Aldığım W75 Klavyesine Arkadaşımla Konuşurken 1-2 Kere Tükürdüm Gibi Geldi? Nedense Bi Korktum.Acaba Sıkıntı Olur Mu? Bi iki tuşu çıkardım ama yinede bulamadım. Bir Sıkıntı Yaratır Mı? (2 Yıl garanti ile geliyor.Kullanıcı hatasında değişim yada teknik servis sağlanıyormuş.)
Dalga mi geciyorsun

Cagdas5389

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
571
İsim
mecit burak kılıç
benimde klavyeye toz düşmüştü garantiye gönderdim değişim talebi ettim Allah korusun bozulur mozulur şimdi (!)

CharlesPolat

80+ Bronze
Acil servise yolla tükürükten virüs bulaşabilir size de çok acil temizlesinler çok geçmiş olsun ucuz yırtmışsın :(

jwickk05

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
MURAT ABAY
Eğer klavyenin tam olarak suratına doğru tükürdüyseniz kalbi kırılabilir. Çalışmaz ise onu karşınıza alın ve her şeyin yanlışlıkla olduğunu söyleyin ve özür dileyin.

BYsimit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
BYsimiti
benimde tüküresim geldi

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
936
İsim
Mehmetcan
O tükürük Aradaki kabloya deseydi Klavye patlayabilirdi ve Klavyenin parçaları gözünüze vs. Kaçıp sizi kör edebilirdi hatta Kablo ile Şarjda vs. Kullanıyor olsaydınız tükürük ile Temas Ettiği için Kabloyu yakabilirdi ve oda pc'ye bağlı olduğu İçin PC Patlatabilirdi Evde yangın falanda çıkardı Çok ucuz Yırtmışsınız (!)

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,240
Üyeler
168,417
Son üye
Ahmet Eroğlu
Top Bottom