Arama sonuçları: *

1. B

ChromeBook bilgisayar ve muadil önerileri

...USD (%18 KDV dahil). Ürün özellikeri : Acer R752TN N4120 8 GB 11.6 inch Touch + Pen İntel N4120 CPU Chrome OS işletim Sistemi 11.6 inch 1366*768 Dokunmatik Ekran 8 GB (1x8GB) DDR4 64 GB EMMC İntel AC9560 B02.1/a/b/g/n/ac 3 Cell 38 WHr 45 Watt Google PD AC Adapter 2 Yıl garanti...
  2. B

Topladığım Sistem Nasıl?

Selam Dostum, Teşekkür ederim. Eğer bütçe durumun var ise alabilirsin. Ancak yeni nesil ryzen işlemciler için tarih yakın gibi görünüyor. Beklemek de mantıklı olabilir. Şahsen bir sisteme ihtiyacım olduğu için bekleme lüksüm yoktu ama imkanım olsa bekleyebilirdim.
  3. B

Topladığım Sistem Nasıl?

Selam Dostum. Yorumun için teşekkür ederim. Sistemi toplamış bulunmaktayım. Her birimim aldığım fiyatlarını parçaları gösterirke yanlarında belirttim , yani güncel fiyatları değil aldığım fiyatları yazdım. Doğrudan 1 tb ssd tercih ettim. Hem sistemin bütünlülüğü sağlamak hem de yeterli...
  4. B

Topladığım sistem sizce nasıl ?

Selam dostum, Kasa hariç neredeyse aynı sistemi toplamışız 👍😅 Eline sağlık ben çok memnunum. Her birini ayrı ayrı indirimlerle topladım. Senin memnuniyetin nasıl?
  5. B

Topladığım Sistem Nasıl?

Selam Dostlar, Bir süredir sistem toplamaya çalışıyordum. Forumdaki arkadaşların da desteği ile bir sistem topladım. Sistemim konusunda fikirlerinizi iletebilir misiniz? İşlemci : Ryzen 5 5600 : 3400 TL (amazonda 3000 TL iken sistem toplamaya başlamamıştım ve alamadan stok bitti. Ben de...
  6. B

Çözüldü✓ Python kodu neden çalışmıyor

Selam Dostum, Öncelikle s değerini print edip sonra girdi olarak bu değeri girmeyi deneyebilir misin? Random sayı türettiğin için doğru tahmin edemiyor olabilirsin.
  7. B

2π = 360 derece nasıl oluyor?

Selam Dostum, Belirttiğim gibi açının formulü bu. Radyan = 180/π . Bu noktada kaç π alırsan onun 180 ile çarpımı sana derece olarak bir karşılık vericektir. π dedigimiz kavram ise bir daireni çapına olan oranı yani 22/7 gibi sabit bir sayıdır. Sonsuz bi değeri vardır (bildiğim kadarıyla sonlu...
  8. B

2π = 360 derece nasıl oluyor?

Selam Dostum, Burada denklemde atladığın bir değişken daha var. Radyan değeri. Yani 2 π x radyan = 360° aslinda. Radyan ise 180 / π . Yani (2π) / (180/π) = 360 eder. (π ler sadeleşip 180x2 =360 sonucu bulunur)
  9. B

ssd + hdd SORUM YARDIM

Selam Dostum, Her iki depolamayı da kullanabilirsin. Windowsu ssd üzerinden calıştırırsan hdd de kurulu windows pasif durumda kalacaktır açılışta (2 farkli hdd kulland bu şekilde ama 1 ssd 1 hdd kullanmadım. Benzer olduğunu düşünüyorum) Eğer hdd içerisinde disk alanlarını böldüysen ve oyunların...
  10. B

1 tb ssd veya 500 ssd+2 tb hdd önerisi

Ryzen 5 5600 . Aslında gen4 bir ssd mi tercih etmeliyim diye sormak istemiştim.
  11. B

Selam dostum, Teşekkür ederim değerlendireceğim. Anakart modelim de budur , https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-msi-b550m-pro-vdh-amd-am4-ddr4-micro-atx-fiyati,1009113253.html Destek olarak tercih edilebilir mi?
  12. B

Selam, Desteğiniz ve önerileriniz içim teşekkür ederim. Şöyle bi düşüncem var dostlarım. Nasıldır? WD SN350 1TB NVMe Dahili SSD Katı Hal Sürücüsü - Gen3 PCIe, QLC, M.2 2280, 3.200 MB/s'ye kadar, Yeşil https://www.amazon.com.tr/dp/B09DVQQL9G/ref=cm_sw_r_apan_i_9FKWNJ8PF29TCK89KD3X
  13. B

Selam Dostlar, Dahilk depolama birimi alacağım. Bu noktada bütçeme göre 1 tb ssd mi yoksa 500 ssd + 2 tb hdd mi kullanmalıyım. Genelde oyun ve programlama için kullanacağım. Model ve donanım önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
  14. B

FSP H3-700 Hyper pro +80 plus alınır mı

Selam Dostum, Materyal değil maliyetlerden kısıyorlar demiştim. Özel kutu , güç kablosu , özenli paketleme , ürünün paketler halinde toptan alınması vs. gibi. Tam olarak ben de bilmiyorum. İhtiyaç doğrultusunda aldım ama bakalım :)
  15. B

FSP H3-700 Hyper pro +80 plus alınır mı

Selam Dostum, PC topluyorum. Gerekli son 2 parçadan birisi PSU'ydu. Öncelikle konuyu açtığın için teşekkür ediyorum. Fiyat uygunluğundan sonra markayı araştırdım. Tüm yorumlar olumlu. Ufak bir araştırma sonucunda , ilgili düşük fiyat politikasının satıcı ile alakalı olduğunu gördüm. Normal...
  16. B

F/P kasa ve PSU önerisi (Sistem detayları açıklamada)

Selam Dostum, Öncelikle tavsiyen için teşekkür ederim. PSU için bir yorumun yok şu anlık ama kasa konusunda genelde önerilen ve benim de inceleme sonucunda Mesh yapısından kaynaklı baya bir yükseldiğim kasa bu oldu. Sadece çok tel maşa görünüyor. Sağlamlık hissiyatını görünüş olarak...
  17. B

Ryzen 5 5600 , kaç mhz ram takılmalı ve öneriniz nedir?

Selam Dostum, evet dediğin gibi. Ben de belirtmiştim zaten ama fatura için tarih son gün bugün. veya an itibari ile tarihi geçmiş bile olabilir emin değilim. İadelerle uğraşmak istemedim. Süreç sancılı olabilir. Halihazırda bir sistem topladım neredeyse. Kalan parçalarla beraber 17K gibi...
  18. B

Ryzen 5 5600 , kaç mhz ram takılmalı ve öneriniz nedir?

Selam Dostum, Önerin için teşekkür ederim. İntel sistem düşünmediğim için araştırma fırsatım olmadı. Ancak totalde topladığım sistem yine bu fiyatlara denk geliyor. (Asus cashback ile daha uygun. Gönderdiğin sistemde de aynı kart var ama bugün içerisinde almam lazım. Ancak zaten şu anda...
  19. B

F/P kasa ve PSU önerisi (Sistem detayları açıklamada)

...Yeni bir sistem topluyorum. Anakart : MSI B550M PRO-VDH İşlemci : Ryzen 5 5600 Ekran kartı : Asus DUAL RX 6700 XT Şeklinde (2*8 3200 mhz ram var. Henüz SSD eklenmedi.). Bu kuruluma uygun F/P baz alarak önerebileceğiniz kasa ve PSU (650W 80+ Bronze ve üstü ) var ise...
  20. B

Öneri Xiaomi Redmi Note 10 Alınır mı?

Selam Dostum , Note 10 S kullanıyorum. Gayet memnunum. Ama Note 10 Pro tercih ederim. Note 10 tarafında da üzmez bence. Daha önce de mi A1 kullandım. Xiaomi telefonlar kamerası dışında günlük kullanıma ideal F/P ürünler. Hem iş hem de şahsi hattıma , iş için ve günlük kullanım sağlıyorum.
Top Bottom