Neler Yeni

FSP H3-700 Hyper pro +80 plus alınır mı

Swesh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ayberk
Bütçe
900
Ürün bu alınır mı? sizce diğer 600 watt 80 pluslardan falan daha ucuz fsp markasının güvenilir olduğunu düşünüyorum ama neden bu kadar ucuz bu arada ekran kartım rx470 biliyorum şimdi assa 500 watt bile yeter diyenler gelicek 500 watt kaliteli bile 600 700 lira ekran kartımı ileride değilştiricem zaten 700 watt 80 plus 850 TL alınır mı? guvenilirmi

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,097
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.karagulle_
Alınır. Bu arada RTX 3060 Ti ekran kartına bile 500 Watt yeterli.

Swesh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ayberk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alınır. Bu arada RTX 3060 Ti ekran kartına bile 500 Watt yeterli.
Anladım ama ekran kartımın içindeki çip yanmış benim psu zorluyomuş bendekide platon 500 watt çok kötü bir marka bilgisayarcı 500 watt'İn üstünde olsun demiş 600 watt 80 plus bakıyorum kaliteli 600 TL le 1000 TL arası neden bu marka buradan ucuz

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,097
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.karagulle_
Anladım ama ekran kartımın içindeki çip yanmış benim psu zorluyomuş bendekide platon 500 watt çok kötü bir marka bilgisayarcı 500 watt'İn üstünde olsun demiş 600 watt 80 plus bakıyorum kaliteli 600 TL le 1000 TL arası neden bu marka buradan ucuz
İlk yapacağınız şey bilgisayarcıdan uzak durmak. Yardıma ihtiyacınız olduğu zaman sadece bilen birine sorun.

BartwoO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Bartu T
Selam Dostum,

PC topluyorum. Gerekli son 2 parçadan birisi PSU'ydu. Öncelikle konuyu açtığın için teşekkür ediyorum. Fiyat uygunluğundan sonra markayı araştırdım. Tüm yorumlar olumlu.

Ufak bir araştırma sonucunda , ilgili düşük fiyat politikasının satıcı ile alakalı olduğunu gördüm. Normal düz bir kutuda , güç kablosu olmadan yolluyorlar sanırım ve bazı maliyetlerden kısarak düşük tutarlara satabildiklerini söylemişler.

Ürünün kaliteli olmasından kaynaklı aldım. Orjinallik konusunda herhangi bir yorum da görmediğim için F/P olarak değerlendirdim.

Swesh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ayberk
Selam Dostum,

PC topluyorum. Gerekli son 2 parçadan birisi PSU'ydu. Öncelikle konuyu açtığın için teşekkür ediyorum. Fiyat uygunluğundan sonra markayı araştırdım. Tüm yorumlar olumlu.

Ufak bir araştırma sonucunda , ilgili düşük fiyat politikasının satıcı ile alakalı olduğunu gördüm. Normal düz bir kutuda , güç kablosu olmadan yolluyorlar sanırım ve bazı maliyetlerden kısarak düşük tutarlara satabildiklerini söylemişler.

Ürünün kaliteli olmasından kaynaklı aldım. Orjinallik konusunda herhangi bir yorum da görmediğim için F/P olarak değerlendirdim.
Hayırlı olsun ozaman bende alıcam güç kablosu kutu felan sıkıntı değil benim için sağol bilgilendirme için fiyatının neden bukadar ucuz olduğunu düşünüyordum 😃 He bide içindeki bazı materyallerden kısıyorlar derken bir sıkıntı yaratırmı

BartwoO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Bartu T
Hayırlı olsun ozaman bende alıcam güç kablosu kutu felan sıkıntı değil benim için sağol bilgilendirme için fiyatının neden bukadar ucuz olduğunu düşünüyordum 😃 He bide içindeki bazı materyallerden kısıyorlar derken bir sıkıntı yaratırmı
Selam Dostum,

Materyal değil maliyetlerden kısıyorlar demiştim. Özel kutu , güç kablosu , özenli paketleme , ürünün paketler halinde toptan alınması vs. gibi.

Tam olarak ben de bilmiyorum. İhtiyaç doğrultusunda aldım ama bakalım :)

OrkunJJ

80+ Silver
Şundan alabilirsin senin sistemini beslemeye yeter. 2060 i3 12100F sistemimi rahatlıkla besliyor.
N11 tarzı yerlerden bu tarz ürünleri almamaya çalış. Teknoloji firmalarından alırsan bir sorun yaşadığında daha kaliteli teknik servis hizmeti alabilirsin.

Swesh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ayberk
Selam Dostum,

Materyal değil maliyetlerden kısıyorlar demiştim. Özel kutu , güç kablosu , özenli paketleme , ürünün paketler halinde toptan alınması vs. gibi.

Tam olarak ben de bilmiyorum. İhtiyaç doğrultusunda aldım ama bakalım :)
Pardon yanlış okumuşum teşekkürler iyi günler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şundan alabilirsin senin sistemini beslemeye yeter. 2060 i3 12100F sistemimi rahatlıkla besliyor.
N11 tarzı yerlerden bu tarz ürünleri almamaya çalış. Teknoloji firmalarından alırsan bir sorun yaşadığında daha kaliteli teknik servis hizmeti alabilirsin.
İşte tamda söylemek istediğim şey bu ürünü sade bir kutuda gönderip güç kablosu göndermeden daha ucuza satıyormuş satıcı 700 watt 80 plus almak varken neden aynı fiyata 550 watt 80 plus alayım?

Altına yazdıklarını şimdi gördüm ama şansımı denemek istiyorum yorumlarda olumlu gibi

Son düzenleme:

OrkunJJ

80+ Silver
Pardon yanlış okumuşum teşekkürler iyi günler

İşte tamda söylemek istediğim şey bu ürünü sade bir kutuda gönderip güç kablosu göndermeden daha ucuza satıyormuş satıcı 700 watt 80 plus almak varken neden aynı fiyata 550 watt 80 plus alayım?
Doğru düşünüyor olabilirsin ama yorumları bende okudum. Farklı kutuda kablosuz yolluyormuş. Kablosuz güç kaynağını nasıl kullanmayı düşünüyorsun?

Bir de farklı kutu ve kablosuz ise sıfır olduğundan %100 emin olamazsın. Şansını deneyeceğine 550W lığı alıp 2 3 yıl garantili bir şekilde kullanabilirsin.

Swesh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ayberk
Doğru düşünüyor olabilirsin ama yorumları bende okudum. Farklı kutuda kablosuz yolluyormuş. Kablosuz güç kaynağını nasıl kullanmayı düşünüyorsun?

Bir de farklı kutu ve kablosuz ise sıfır olduğundan %100 emin olamazsın. Şansını deneyeceğine 550W lığı alıp 2 3 yıl garantili bir şekilde kullanabilirsin.
Güç kablosu fazladan var bende zaten satın almasına kolay bir şey
Sıfır olma konusunda haklı olabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,214
Üyeler
168,412
Son üye
ayarveren35
Top Bottom