Neler Yeni

F/P kasa ve PSU önerisi (Sistem detayları açıklamada)

BartwoO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Bartu T
Bütçe
2500
Merhaba Dostlar,

Yeni bir sistem topluyorum.

Anakart : MSI B550M PRO-VDH
İşlemci : Ryzen 5 5600
Ekran kartı : Asus DUAL RX 6700 XT

Şeklinde (2*8 3200 mhz ram var. Henüz SSD eklenmedi.). Bu kuruluma uygun F/P baz alarak önerebileceğiniz kasa ve PSU (650W 80+ Bronze ve üstü ) var ise yardımcı olabilir misiniz?

Total bütçe 2500 olarak belirledim ama 2K ve daha altı önerilerinize de açığım. Makul fiyatlarda bütçeye yakın öneriniz de varsa belirtebilirsiniz.

Şimdiden teşekkür ederim.

Atlas Savaş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
272
İsim
Atlas
Merhaba Dostlar,

Yeni bir sistem topluyorum.

Anakart : MSI B550M PRO-VDH
İşlemci : Ryzen 5 5600
Ekran kartı : Asus DUAL RX 6700 XT

Şeklinde (2*8 3200 mhz ram var. Henüz SSD eklenmedi.). Bu kuruluma uygun F/P baz alarak önerebileceğiniz kasa ve PSU (650W 80+ Bronze ve üstü ) var ise yardımcı olabilir misiniz?

Total bütçe 2500 olarak belirledim ama 2K ve daha altı önerilerinize de açığım. Makul fiyatlarda bütçeye yakın öneriniz de varsa belirtebilirsiniz.

Şimdiden teşekkür ederim.
Kasa

Power

Kasayı kendim severek kullanıyorum kaliteli hissiyatını tamamen veriyor

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,739
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
Amazontr'ye arada supernova 750W GT de geliyor.

BartwoO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Bartu T
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kasa

Power

Kasayı kendim severek kullanıyorum kaliteli hissiyatını tamamen veriyor
Selam Dostum,

Öncelikle tavsiyen için teşekkür ederim.

PSU için bir yorumun yok şu anlık ama kasa konusunda genelde önerilen ve benim de inceleme sonucunda Mesh yapısından kaynaklı baya bir yükseldiğim kasa bu oldu. Sadece çok tel maşa görünüyor. Sağlamlık hissiyatını görünüş olarak hissedemedim. Ama sanırım sen memnunsun ?

Amazontr'ye arada supernova 750W GT de geliyor.
Selam dostum,

Önerilerin için teşekkür ederim.

PSU ' lar üzerinde bir inceleme gerçekleştireceğim. Dark'ın bu modeli için yukarıda belirttiğim gibi baya olumlu düşünüyorum sadece biraz bende sağlamlık konusunda şüphe uyandırdı. Bu düşüncem sence yanlış mıdır?

• Beğen
Reaksiyonlar: cici

Atlas Savaş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
272
İsim
Atlas
Selam Dostum,

PSU için bir yorumun yok şu anlık ama kasa konusunda genelde önerilen ve benim de inceleme sonucunda Mesh yapısından kaynaklı baya bir yükseldiğim kasa bu oldu. Sadece çok tel maşa görünüyor. Sağlamlık hissiyatını görünüş olarak hissedemedim. Ama sanırım sen memnunsun ?

Selam dostum,

PSU ' lar üzerinde bir inceleme gerçekleştireceğim. Dark'ın bu modeli için yukarıda belirttiğim gibi baya olumlu düşünüyorum sadece biraz bende sağlamlık konusunda şüphe uyandırdı. Bu düşüncem sence yanlış mıdır?
Hocam bi kaygınız olmasın masanın ön kısmı da yan kısmı da arka kısmı da çok sağlam benim hoşuma gitti sizin de memnun kalacağınıza eminim power olarak da yukarıdakilerden herhangi birini alabilirsiniz hepsi iyi modeller

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Selam Dostum,

Selam dostum,

kasaya tekme atmayacağınız için sağlam bir yere koyarsanız eğer malzeme kalitesi hiçbir problem yaratmaz hocam. Yere düşmesin, darbe almasın yeter.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: cici
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,214
Üyeler
168,412
Son üye
ayarveren35
Top Bottom