Arama sonuçları: *

• Users: mrx01
  • Order by date
  1. M

Oyunda cpu 90 92 derece oluyor normal mi?

Anladım hocam teşekkürler 1657465488 Hocam ucuz yollu var Bi tane işe yaramıyor, eli ayağı düzgün 1 tane düşünüyorum zaten teşekkürler
  2. M

Anladım hocam arkadaşım zarar görebilir diyince endişeye düştüm teşekkürler. 1657463601 Teşekkürler hocam
  3. M

Hocam laptopta farcry5'i en yüksek ayarda oynadığım zaman cpu 90 küsür değerler vermekte normal midir? Doğru düzgün 2 haftadır oyun oynamaya başladım ama bilgisayarı alalı 1 yıl oldu macun değişimi VS yapılsa düzelir mi? (Laptop: rtx3050 AMD r7 4800h Asus rog)
  4. M

laptop için termal macun ve fan temizliği

1657462891 Anladım hocam teşekkürler.
  5. M

laptop için termal macun ve fan temizliği

hocam laptopun macunu ve fanlarını temizleticem , vatan bilgisayar vb kurumlar bu işleri yapar mı ?
  6. M

oyunu güncellerken cpu 70 derece

teşekkürler hocam saolun.
  7. M

hocam şaun 60 a sabitledi 1657349623 ed anladıım hocam teşekkürler
  8. M

reis rtx 3050 var ben oyun fln da oynamıyorum sadece güncelleme işi yapıyor ondan dolayı biraz korktum
  9. M

hocam laptop riot üzerinden valo yu güncellerken 70 derece gözüküyor normal midir ?
  10. M

far cry5 cpu ve gpu değerleri

anladım reis eyw saolasın.
  11. M

reis alalı daha 1 sene olmadı macuna fln gerek var mııdır ? soğutucu almmayı da düşünüyorum .
  12. M

laptop aga pek güzel bi şey içinde ama yine de bi tık yüksek geldi bbana saolasın
  13. M

farcry5 ultra ayarlarada oynuyorum cpu 90 derece gpu 82 derece civarlarında geziyor normal midir acaba ?
  14. M

Harçlık avans çekme yolları?

Eyw reis saolasın da bu şartlarda da başka imkan kalmıyor Bi şekilde idare etmek gerekiyor, en son çare kuyumcuya gidicez mecbur.
  15. M

Reis geçeli çok oldu ya ve şuan sıfırım engel koymuşlar her yere Bi yol arıyorum
  16. M

Harçlık avans tosla paycell gibi uygulamalardan denedim olmuyor bir yolunu bilen var mı?
  17. M

Asus laptop Işık sızması

Hocam bilgisayarı yeni aldım bu şekilde ışık sızması var fotodakinden Bi tık fazladır iade etmeli miyim? 1632855877 fotoğraftan anlaşılıyordur umarım
  18. M

Öneri Yazılım ile ilgili dizi önerisi

Yazılımla ilgili dizi ya da film tavsiyeniz var mı ? silicon valley ya da mr robot tadında ? ( başlık tuhaf olabilir fakat bu tür dizi ya da filmler için ne yazacağımı bilemedim )
  19. M

Yardım Lenovo legion 5 120hz alınır mı?

hocam 53 db olmasını netten faz sesi olarak baktım ama bulamadım pek yani rahatsız edecek bir tonda mı çalışıyor acaba ?
  20. M

Yardım Lenovo legion 5 120hz alınır mı?

Linkte ki laptop alınır mı? https://www.mediamarkt.de/de/product/_lenovo-legion-5-2733002.html Özellikleleri güzel fakat ekranı 120 hz olması sıkıntı çıkarır mı? Birde soğutma sistemi gibi özelliklerini bilen var mı? Fazkarı çok ses çıkartor mı.?
Top Bottom