Laptop ise normal masaüstü işe yğksekfarcry5 ultra ayarlarada oynuyorum cpu 90 derece gpu 82 derece civarlarında geziyor normal midir acaba ?
laptop aga pek güzel bi şey içinde ama yine de bi tık yüksek geldi bbana saolasınLaptop ise normal masaüstü işe yğksek
Yok laptopsa normal o değerlaptop aga pek güzel bi şey içinde ama yine de bi tık yüksek geldi bbana saolasın
Yani tam sınır diyebiliriz. 95'lere falan çıkarsa yüksek. Ama sabit 90 ise sorun olmaz. Altına güzel bir fan ve macun ile daha da düşürülebilir.farcry5 ultra ayarlarada oynuyorum cpu 90 derece gpu 82 derece civarlarında geziyor normal midir acaba ?
reis alalı daha 1 sene olmadı macuna fln gerek var mııdır ? soğutucu almmayı da düşünüyorum .Yani tam sınır diyebiliriz. 95'lere falan çıkarsa yüksek. Ama sabit 90 ise sorun olmaz. Altına güzel bir fan ve macun ile daha da düşürülebilir.
Laptoplarda özellikle çok ısınanlarda macun 3 ayda bile kuruyor. 4 sene 97 derecede çalışan laptop kullandım 6 ayda bir macun değişimi yapıyordum. 4. ayda ısı yükselmeye başlıyordu.reis alalı daha 1 sene olmadı macuna fln gerek var mııdır ? soğutucu almmayı da düşünüyorum .
anladım reis eyw saolasın.Laptoplarda özellikle çok ısınanlarda macun 3 ayda bile kuruyor. 4 sene 97 derecede çalışan laptop kullandım 6 ayda bir macun değişimi yapıyordum. 4. ayda ısı yükselmeye başlıyordu.
Fan olarak ise bunu öneririm kesinlikle;
![]()
Zalman ZM-NS2000 1 Fanlı USB 2.0 17" Notebook Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Zalman ZM-NS2000 1 Fanlı USB 2.0 17" Notebook Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Zalman ZM-NS2000 1 Fanlı USB 2.0 17" Notebook Soğutucu özelliklerini incele, 1.398,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com