Arama sonuçları: *

1. H

Bynogame Dolar Ile Ürun Satıyor mu

Abiler bynogame'den yurt dışı (canada) kartı ile alışveriş yapılıyor mu bilginiz var mı acaba?
  2. H

Yurt Dışından Nasıl oyun yollanir

Wise'ı nasil kullanacağımızı bilmiyorum 2 dolar fee aliyor total ama wise card trde mevcut degilmis ben parayı alınca tam olarak nasıl çekeceğim 1670912779 Kankam şey olur mu acaba , bynogame'den tl kodu alabilir mi ki yurt disi karti ile
  3. H

Nasıl yollayacağımızı bilmiyoruz paparayı sordum fakat canada kartı ile paparaya transfer yapılmadığını söyledi ne kadar doğru bilmiyorum
  4. H

Bildiginiz üzere fifa 23 şu an ülkemizde 280tl (15$) yurt dışindaki arkadaşım bana oyunu yollamaya çalışıyor fakat onların pazarında (25$) steam kodu almayı denemiş fakat olmamış ben kendi steamimi verdim ordan denemiş yine olmamış indirim bitmeden yaratıcı çözümlerinizi bekliyorum yardım...
  5. H

Böyle ceketleri nerden bulabilirim

Kanka benim zaten formula 1'e ilgim olduğu için inanılmaz hoşuma gidiyor ve ceket de güzel geliyor gözüme bilemedim
  6. H

Böyle ceketleri nerden bulabilirim

böyle bir ceket almak istiyorum fakat nerden bulabilirim emin degilim Orijinalleri zaten alamayacagim kadar pahalı trde bunun gibi retro ceketlerin cakmasini satan butik tarzi yerler var mı
  7. H

Huawei watch gt2 mi yoksa Samsung Watch Active 2 mi?

Görünüs olarak huawei çok güzel dursa da samsung da içerik olarak çok dolu duruyor deneyimlemis arkadaslar fikirlerini paylasirsa cok sevinirim arada kaldım
  8. H

James Donkey 711 kulaklık nasıldır?

Maalesef hiçbir yazılımla ya da tuşla kapanmıyor sadece söküp ışıkları devre dışı bırakabiliyorsun sanırım öyle bir videoya denk gelmiştim
  9. H

James Donkey 711 kulaklık nasıldır?

Daha dün satın aldım genel olarak mikrofon kalitesi çok beklediğim gibi değildi boğuk geliyordu. Driver'ı yüklemeye çalıştım fakat yüklenmedi ses kalitesi güzel valorantta bir değişikti fakat alışılabilir kötü değildi. Çok bir beklentin olmasın son olarak ışığı çok güçlü seni rahatsız eder mi...
  10. H

Rampage x runner mı gamepower jin mi ?

Bende kararsiz kaldım bilemedim cok fazla kulaklık var 250-300 tl bandinda
  11. H

Rampage x runner mı gamepower jin mi ?

James Donkey 711 aldım fakat şahsen beni cok tatmin etmedi iade edip gamepower jin mi yoksa rampage x runner mı alsam karar veremedim daha once iki markadan da ürün satın almadım jin için ses yalıtımı kötü dip ses yapıyor diyorlar ürünlere hâkim birisi varsa yardimcı olabilir mi
Top Bottom