Neler Yeni

Yurt Dışından Nasıl oyun yollanir

hidrogen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Yigit demir
Bütçe
15
Bildiginiz üzere fifa 23 şu an ülkemizde 280tl (15$) yurt dışindaki arkadaşım bana oyunu yollamaya çalışıyor fakat onların pazarında (25$) steam kodu almayı denemiş fakat olmamış ben kendi steamimi verdim ordan denemiş yine olmamış indirim bitmeden yaratıcı çözümlerinizi bekliyorum yardım ederseniz çok sevinirim 👍
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bildiginiz üzere fifa 23 şu an ülkemizde 280tl (15$) yurt dışindaki arkadaşım bana oyunu yollamaya çalışıyor fakat onların pazarında (25$) steam kodu almayı denemiş fakat olmamış ben kendi steamimi verdim ordan denemiş yine olmamış indirim bitmeden yaratıcı çözümlerinizi bekliyorum yardım ederseniz çok sevinirim 👍
Oyunu 15 dolardan almaya çalışıyoruz plati gibi bazı sitelerde oyun 40$dan satılıyor lütfen yardım edin (bynogame vb. sitelerden kod almayı denemedi sanırım)

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Fatih
15 doları direkt sana göndersin sen al. olmuyor mu öyle?

hidrogen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Yigit demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
15 doları direkt sana göndersin sen al. olmuyor mu öyle?
Nasıl yollayacağımızı bilmiyoruz paparayı sordum fakat canada kartı ile paparaya transfer yapılmadığını söyledi ne kadar doğru bilmiyorum

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Fatih
Wise kullanabilirsiniz. Ya da arkadaşın TR merkezli bir Steam hesabı açıp sana oyunu hediye edebilir. Oluyorsa tabii.

hidrogen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Yigit demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Wise kullanabilirsiniz. Ya da arkadaşın TR merkezli bir Steam hesabı açıp sana oyunu hediye edebilir. Oluyorsa tabii.
Wise'ı nasil kullanacağımızı bilmiyorum 2 dolar fee aliyor total ama wise card trde mevcut degilmis ben parayı alınca tam olarak nasıl çekeceğim

Kankam şey olur mu acaba , bynogame'den tl kodu alabilir mi ki yurt disi karti ile

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Fatih
Wise'ı nasil kullanacağımızı bilmiyorum 2 dolar fee aliyor total ama wise card trde mevcut degilmis ben parayı alınca tam olarak nasıl çekeceğim

Kankam şey olur mu acaba , bynogame'den TL kodu alabilir mi ki yurt disi karti ile
Denesin o yöntemi güveniyorsanız.

Mr.White

80+ Bronze
Kripto olarak göndersin sana banka hesabına çek.

Top Bottom