Usb ile bağlanması daha iyi dostumBende 712 modeli var aynı kulaklığın 1 seneden fazladır kullanıyorum. Aynı model olmasa da yakın model olduğu için söylüyorum. Fiyatına göre gayet iyi tek sıkıntısı benim için USB ile bağlanması çok önemli bir şey değil ama.
Daha dün satın aldım genel olarak mikrofon kalitesi çok beklediğim gibi değildi boğuk geliyordu. Driver'ı yüklemeye çalıştım fakat yüklenmedi ses kalitesi güzel valorantta bir değişikti fakat alışılabilir kötü değildi. Çok bir beklentin olmasın son olarak ışığı çok güçlü seni rahatsız eder mi bilmiyorum ama ben iade edip rampage x runner almayı düşünüyorum.Kullandım fiyatına göre güzel bence.
kapanıyor mu ışığıDaha dün satın aldım genel olarak mikrofon kalitesi çok beklediğim gibi değildi boğuk geliyordu. Driver'ı yüklemeye çalıştım fakat yüklenmedi ses kalitesi güzel valorantta bir değişikti fakat alışılabilir kötü değildi. Çok bir beklentin olmasın son olarak ışığı çok güçlü seni rahatsız eder mi bilmiyorum ama ben iade edip rampage x runner almayı düşünüyorum.
Maalesef hiçbir yazılımla ya da tuşla kapanmıyor sadece söküp ışıkları devre dışı bırakabiliyorsun sanırım öyle bir videoya denk gelmiştimkapanıyor mu ışığı
hocam bu modelin cızırtı sorunu yok muyduUsb ile bağlanması daha iyi dostum![]()
710 veya 711'de var.hocam bu modelin cızırtı sorunu yok muydu