Arama sonuçları: *

1. E

Whmcs aylık yıllık ayar sorunu

Merhaba arkadaşlar benim bir sorum olucaktı sizlere ben whmcs admin panelimde hizmet ücretini 12 aylık yani 1 yıllık yerinde fiyatı yazıyorum ama ürünlere bakınca ana sayfamda 5 tl gözüküyor ve 1 aylık gözüküyor bunu nasıl düzeltebilirim ben bir çok adım denedim ama olmadı Whmcs versiyonu 7.10
  2. E

Yeni sarj kablosu 25wolt

merhaba forumdakiler. ben samsung a30s kullanıyorum 15w hızlı sarj var ama kablo degisicem bozulmaya başladığı için 0 dan 200 tl ye 25w hızlı sarj alicam set halinde adaptörüyle beraber samsung orjinal sitesinden sizce telefonda bir arza vb olurmu yoksa alayımmi
  3. E

İyi dediğimiz internet kaç mbpsden başlamalı ?

Hayır hocam 3 buçuk 4 aydır sorunsuzca kullanabiliyorum ama sadece bilgisayarda oluyor bu hiz telefonda klasik bağlantı oluyor alt yapının vermiş olduğu öyle diyim size.
  4. E

Hocam problem olmaz ise ben vanayı sonuna kadar açıyorum 😂 tr istanbul arka plandada gözüküyor zaten link olarakta paylaşabilirim oynama falan yok
  5. E

Internet alt yapıdan değil resmen marstan geliyo nasadan falan 😂😂 vpn bağlantısı olduğu için 1 1gbit türkiye veriyor ama oda 200 170mbit olarak gösteriyor hattâ buraya yapmış olduğum 5 dk önceki test sonucu bırakıyorum avg vpnli türkye lokasyonlu test https://www.speedtest.net/tr/result/9914378842
  6. E

15 e 2 Ama kaç mbit hız alırsın örnek veremem alt yapıya ve almış olduğun hıza göre vpn bağlantısı değişiklik gösterebilir yani yüksekte olabilir yada gene belirtmiş olduğunuz gibi 15 - 2 alırsınız. benim almış olduğum bağlantıya ulaşma olasılıgı olamayabilirde yani şimdi ne desem yanlış olur...
  7. E

Bu site üzerinden ücretsiz ve virüssüz olarak güvenli bir şekilde indirip kurabilirsin https://www.oneindir.com/avg-secure-vpn-indir-full/
  8. E

Her türlü kullanıma aktif hocam.
  9. E

Vpnin google üzerinden pro versiyonunu kurup en düzgün konumu örnek fransa veya almanya secip bağlanman yeterli. Herhangibir ayar yapmak söz konusu değil. Pro sürümünü indirip kurulumunu yapıcaksın vpn'in. Zaten bağlandıktan sonra size gelen bağlantıda belli olucaktir hızı vb.
  10. E

Avg secure vpn kullanmanı öneririm ama kullanmış olduğun internet hızına göre değişkenlik gösterme olasılığı var üst tarafta 2 adet resim paylaştım inceleyebilirsin.
  11. E

Evet vpn sayesinde yabancı konumlarda örnek fransa 35gbit ve üstü ama tr vpn ile 1gbit alıyorum ama upload orta derece geliyor
  12. E

Bence az vpn sunucumla 35 gbit üstüne çıkıyorum 4 ping sabit ve stabil kopma olmadan çalışıyor lokasyonu fransa ama orjinal ev interneti 16 mbit oda 22 mbit veriyo acayip bir şekilde
  13. E

16 Mbps ADSL Internet 22 23 Mbps hiz alıyo

Way canına bee dlsjsmdnksdj
  14. E

24 mbps download hız yeter mi ?

Oyunda oynarsın başka şeylerde yaparsın düşünmen hata 😂
  15. E

Valla bizim buraya fiber kablo döşemesi yapıldı 1 yil önce ama sistemden bakıyorlar fiberin veya hiperin başı bile yok diyolar 16 mbit adslde kalıyoruz malesef nasıl bir saçmalık hiç anlamıyorum bizde 100 mbit ve TIVIBU olarak başvuru yaptıkama onaylanmadi 2ci kez başvuruda adsl onaylandı şansa 😄
  16. E

😂 dicek bir şey cidden bulamıyorum inşallah sizinde en kisa sürede hızlanır hocam.
  17. E

Maşallah hocam 1595999738 Sağlık olsun 😂
  18. E

Kolay gelsin herkeze iyi akşamlar. Türk telekomdan 16 Mbps + TIVIBU olarak ev interneti sağlattık her şey güzelce yapıldı ama kafamın karıştığı bir yer var 16 Mbps kotasız yalın adsl olarak anlaşma yapıldı ama ben bu paketten 22 mbps 17 mbps download ve 0.85 1.22 mbps upload alıyorum ama bu...
Top Bottom