Sadeceogrenmekistiyorum
80+ Gold
Senin İnternet fena değil
30 dan başlamalı bence iyi demek için
30 dan başlamalı bence iyi demek için
Kral 24 Ben kafayi yerdimBenimki 5mbps anasını satayım millet 24 beğenmiyor.
Sinirlendim ulen durup dururken.
250 ne 500 ne abi.Kral 24 Ben kafayi yerdim
250 mbit bile yavas.
500 mbit gecerim. 3 ay sonra
Kral250 ne 500 ne abi.
Sen 24'de kafayı yiyorsan ben 5mbps'le ne yapayım?![]()
Internet alt yapıdan değil resmen marstan geliyo nasadan falan@serhatsevim sevim bende yeni türknet e geçtim 75d/6u alıyorum diye seviniyorum o internet hızı ne hocam eski vodofone internetimde 7 mbps alıyordum
çok şükür bugünde canımız çekti neyse bizim yerimizede kullan o interneti250 mbit Download
100 mbit upload
Eyvallah dostumçok şükür bugünde canımız çekti neyse bizim yerimizede kullan o interneti
Hocam bunu yapmak beleş mi sorması ayıpHocam problem olmaz ise ben vanayı sonuna kadar açıyorumtr istanbul arka plandada gözüküyor zaten link olarakta paylaşabilirim oynama falan yokAlıntıyı görüntüle
Hayır hocam 3 buçuk 4 aydır sorunsuzca kullanabiliyorum ama sadece bilgisayarda oluyor bu hiz telefonda klasik bağlantı oluyor alt yapının vermiş olduğu öyle diyim size.Hocam bunu yapmak beleş mi sorması ayıp
Pro falan demişsin sakata gelmiyelim
Yani şöyle benimde 24 ve 24 olan bir internetin indirme hızı 2.4 dur ve bu çok çok güzel bir hız değil bence minimum 5 indirme olan internet çok iyi olur o da 50mbps denk geliyor...............................................................benimki 24 iyi mi ?