Bence az vpn sunucumla 35 gbit üstüne çıkıyorum 4 ping sabit ve stabil kopma olmadan çalışıyor lokasyonu fransa ama orjinal ev interneti 16 mbit oda 22 mbit veriyo acayip bir şekilde250 mbit Download
100 mbit upload
Oha ama oha burda ben 15 download 3 upload gorunce seviniyorum250 mbit Download
100 mbit upload
Nasıl yani vpn kullanarak internet hızını mı arttırıyorsunBence az vpn sunucumla 35 gbit üstüne çıkıyorum 4 ping sabit ve stabil kopma olmadan çalışıyor lokasyonu fransa ama orjinal ev interneti 16 mbit oda 22 mbit veriyo acayip bir şekilde
Abi 50gb kaç dakikada iniyor250 mbit Download
100 mbit upload
Hocam bizde fiber var yani bu hızları alırımEvet vpn sayesinde yabancı konumlarda örnek fransa 35gbit ve üstü ama tr vpn ile 1gbit alıyorum ama upload orta derece geliyor
Hangi vpni kullanıyorsun ve kullanırsam steamde oyunlarıda hızlı indirebilir miyim?Evet vpn sayesinde yabancı konumlarda örnek fransa 35gbit ve üstü ama tr vpn ile 1gbit alıyorum ama upload orta derece geliyor
Aynısini yazdim sen 1 saniye once paylastinHocam bizde fiber var yani bu hızları alırım
nasıl yapılıyo bu vpn olayı allah rızası için steamde falan kullanılıyo mu
Avg secure varmişHocam bizde fiber var yani bu hızları alırım
Avg secure vpn kullanmanı öneririm ama kullanmış olduğun internet hızına göre değişkenlik gösterme olasılığı var üst tarafta 2 adet resim paylaştım inceleyebilirsin.Hocam bizde fiber var yani bu hızları alırım
Yeani?Avg secure varmiş
GTA 5 i 6 saat de indirebiliyor yani?250 mbit Download
100 mbit upload
Vpnin google üzerinden pro versiyonunu kurup en düzgün konumu örnek fransa veya almanya secip bağlanman yeterli. Herhangibir ayar yapmak söz konusu değil. Pro sürümünü indirip kurulumunu yapıcaksın vpn'in. Zaten bağlandıktan sonra size gelen bağlantıda belli olucaktir hızı vb.Hangi vpni kullanıyorsun ve kullanırsam steamde oyunlarıda hızlı indirebilir miyim?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aynısini yazdim sen 1 saniye once paylastin![]()
Steamde kullanıliyor mu biri kullanılmaz dedu?Vpnin google üzerinden pro versiyonunu kurup en düzgün konumu örnek fransa veya almanya secip bağlanman yeterli. Herhangibir ayar yapmak söz konusu değil. Pro sürümünü indirip kurulumunu yapıcaksın vpn'in. Zaten bağlandıktan sonra size gelen bağlantıda belli olucaktir hızı vb.