Arama sonuçları: *

• Users: geez
  • Order by date
  1. G

AutoCAD için bu laptop uygun mu?

https://www.hepsiburada.com/lenovo-ideapad-3-amd-ryzen-7-5700u-8gb-512gb-ssd-freedos-156-fhd-tainabilir-bilgisayar-82ku00vntx-p-HBCV000021REF9?url_src=and-product-detail Bu laptop u alıcam ama AutoCAD için yeterli mi? İnternette yeterli mi değil mi tam bilgi bulamadım. İyi forumlar
  2. G

Gigabyte b550 Aorus Elite Anakartım kablolu bağlantıyı görmüyor?

dediğiniz işlemi nasıl yapacağımı bilmiyorum beni bu konuda bilgilendirirseniz daha güzel olur. ayrıca ekte görüldüğü gibi anakarta wifi pci adaptörü takılı onu görüyor. 1655628531 Bios dan lan rom'u eneble a cevirdim hala sorun devam etmek.
  3. G

Gigabyte b550 Aorus Elite Anakartım kablolu bağlantıyı görmüyor?

Merhabalar iyi forumlar. Daha 1 yıllık Gigabyte aorus elite b550 anakartım var. 2 gün önce bilgisayarı açtığımda kablolu internet bağlantısı görmedi, hal böyle olunca bende yeni bir kablo sipariş ettim fakat bağlantı problemim devam etti, sorun devam edince bu seferde yeni aldığım kablo mu...
  4. G

RTX 2070super, anlamsız düşük FPS ve Darboğaz?

Fotoğrafların hepsinde directx 12 de çekildi, aşağıda attığım tek fotoğraf directx 11 çekildi. Ekran kartı driverlarını silip tekrar yükledim(DDU ile), Bios'u güncelledim ve ram frekansı düşük seviyede olduğunu gördüm ve yükseltim bunlar yeni sonuçlar ve ekran kartı ayarlarını varsayılana...
  5. G

1.0 olsa bile bu sonuçlar absürt düşük seviyede
  6. G

3600x nasılda 2070süperi tartamaz aşırı tuhaf, işlemçiye oc yaparsam çözüm olabilir mi?
  7. G

1 yıl önceki video ya kıyasla, fps düşüklüğü normal değil bence. Sonuçta oyun güncelleniyor ekran kartı yada işletim sistemi güncelleniyor, bu düşüklük normal değil açıkçası ve tek sorunda control oyunda da değil, dediğim gibi GTA5 ve benzeri oyunlarda da aynı problemleri yaşıyorum, oyunun...
  8. G

Öncellikle merhaba bilgisayarda anlam veremediğim bir problemle karşılaşıyorum, youtube'da izlediğim video da adam daha iyi fps değerlerini alıyordu '' '' video bu. Eşit ortamlarda değerlendirme gibi gözükmeye bilir, lakin sonuçlar değişmiyor .Bu fotoğrafta 1080p tüm ayarlar en yüksekte dlss...
Top Bottom