Neler Yeni

Gigabyte b550 Aorus Elite Anakartım kablolu bağlantıyı görmüyor?

geez

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Bahadır USAL
Merhabalar iyi forumlar.

Daha 1 yıllık Gigabyte aorus elite b550 anakartım var. 2 gün önce bilgisayarı açtığımda kablolu internet bağlantısı görmedi, hal böyle olunca bende yeni bir kablo sipariş ettim fakat bağlantı problemim devam etti, sorun devam edince bu seferde yeni aldığım kablo mu problemli mi diye meraktan laptop'u kablolu bağlantı denedim ve laptop bağlantıyı gördü. Anakart ayarlarında ya da problemlerinde anlamıyorum, bu sorunu nasıl çözebilirim?

50mbps internet altyapısına sahibim aldığım kablo cat6.

scorpionn38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
237
İsim
ferhat küçük
Merhabalar iyi forumlar.

Daha 1 yıllık Gigabyte aorus elite b550 anakartım var. 2 gün önce bilgisayarı açtığımda kablolu internet bağlantısı görmedi, hal böyle olunca bende yeni bir kablo sipariş ettim fakat bağlantı problemim devam etti, sorun devam edince bu seferde yeni aldığım kablo mu problemli mi diye meraktan laptop'u kablolu bağlantı denedim ve laptop bağlantıyı gördü. Anakart ayarlarında ya da problemlerinde anlamıyorum, bu sorunu nasıl çözebilirim?

50mbps internet altyapısına sahibim aldığım kablo cat6.
biosdan soket kapalımı açıkmı ona bir bak, birde ondan sonra driverları anakart sitesinden indirip güncelle. fiziksel bir arıza yoksa çalışması lazım

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Kabloyu modem üzerinde başka porta takmayı dene. Anakartının sitesine gir oradan eternet lan driverı güncelle.

geez

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Bahadır USAL
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
biosdan soket kapalımı açıkmı ona bir bak, birde ondan sonra driverları anakart sitesinden indirip güncelle. fiziksel bir arıza yoksa çalışması lazım
dediğiniz işlemi nasıl yapacağımı bilmiyorum beni bu konuda bilgilendirirseniz daha güzel olur. ayrıca ekte görüldüğü gibi anakarta wifi pci adaptörü takılı onu görüyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

dediğiniz işlemi nasıl yapacağımı bilmiyorum beni bu konuda bilgilendirirseniz daha güzel olur. ayrıca ekte görüldüğü gibi anakarta wifi pci adaptörü takılı onu görüyor.
Bios dan lan rom'u eneble a cevirdim hala sorun devam etmek.

Ekler

• bağlantılar.PNG
    bağlantılar.PNG
    5.5 KB · Hit: 26
Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,049
Üyeler
168,728