Öncellikle merhaba bilgisayarda anlam veremediğim bir problemle karşılaşıyorum, youtube'da izlediğim video da adam daha iyi fps değerlerini alıyordu ''
'' video bu. Eşit ortamlarda değerlendirme gibi gözükmeye bilir, lakin sonuçlar değişmiyor .Bu fotoğrafta 1080p tüm ayarlar en yüksekte dlss açık, rtx açık. belli olmuyor galiba ama fps 40.
Bu fotoğrafta 1080p tüm ayarlar en yüksekte dlss açık, rtx kapalı, fps 70.
Bu Fotoğraf 1080p tüm ayarlar en yüksekte, dlss kapalı, rtx kapalı
Bu arada sistemim her zaman güncel, her yeni gelen güncellemeyi bekletmeden direk yapıyorum. Bu sorunu sadece bu oyun için geçerli değil, GTA 5, cyberpunk, dying light vs. oyunlarda hep karşılaştım başta problem olarak göremedim sonuçta oynatıyor dedim ama artık her oyunda görünce ve bu oynadıklarım oyunlardan sadece cyberpunk'ın yeni oyun olduğu için kenar koysak, diğerleri eski oyun bu değerler çok saçma, bu sorunu nasıl çözülür bilmiyorum fikirlerini bekliyorum, keyifli forumlar.
Sistem Özelliklerim
amd ryzen 5 3600x
msi ventus 2070super
16 gb cl16 3200mhz ram
gigabyte b450m s2h
Bu fotoğrafta 1080p tüm ayarlar en yüksekte dlss açık, rtx kapalı, fps 70.
Bu Fotoğraf 1080p tüm ayarlar en yüksekte, dlss kapalı, rtx kapalı
Bu arada sistemim her zaman güncel, her yeni gelen güncellemeyi bekletmeden direk yapıyorum. Bu sorunu sadece bu oyun için geçerli değil, GTA 5, cyberpunk, dying light vs. oyunlarda hep karşılaştım başta problem olarak göremedim sonuçta oynatıyor dedim ama artık her oyunda görünce ve bu oynadıklarım oyunlardan sadece cyberpunk'ın yeni oyun olduğu için kenar koysak, diğerleri eski oyun bu değerler çok saçma, bu sorunu nasıl çözülür bilmiyorum fikirlerini bekliyorum, keyifli forumlar.
Sistem Özelliklerim
amd ryzen 5 3600x
msi ventus 2070super
16 gb cl16 3200mhz ram
gigabyte b450m s2h