Arama sonuçları: *

1. benbulent

yeni monitör de alt tab siyah ekran sıkıntısı

sorunu kendi deneme yanılma yöntemleri ile çözmüş bulunmaktayım monitörümün freesync desteğini kapattıktan sonra alt tap ta bekleme süresi düzeldi
  2. benbulent

yeni monitör de alt tab siyah ekran sıkıntısı

beyler yeni monitör aldım alt tab yapınca ekran 1 saliseliğine geliyor sonra 2 3 saniye siyah ekranda kalıyor eski monitörde iken hiç siyah ekran gelmiyordu 1668270820 aoc 24.5 240hz 25g3zm/bk monitörünü kullanmaktayım
  3. benbulent

Yeni Monitörde ALT+Tab hızı

alt tab yaptıktan sonra görüntü geliyor işlemeye devam ediyor lakin siyah ekrana alıyor kendini 2-3 saniyeliğine anlayamadım
  4. benbulent

Yeni Monitörde ALT+Tab hızı

sorunun çözümünü buldunuz mu
  5. benbulent

Alienware Command Center Application

Alienware Command Center Application klavyemi görmüyor
  6. benbulent

Alienware Pro AW768 Mekanik RGB Brown Switch Türkçe Gaming Klavye

1601115970 program klavyeyi algılamıyor yardım eder misiniz 1601116246 program klavyeyi algılamıyor yardım eder misiniz
  7. benbulent

1600932695 çıkarıp taktım fakat herhangi bir şey olmadı
  8. benbulent

5k ping alıyorum indirmeden dolayı

teşekkür ederim yardımlarınız için.
  9. benbulent

devredışı bıraktığım zaman uploadım 0 oluyor
  10. benbulent

Alienware Pro AW768 Mekanik RGB Brown Switch Türkçe Gaming Klavye sahibiyim uygulaması klavyeyi görmüyor
  11. benbulent

hayır etkinleştirmedim 1600799750 1600799780 etkin yaptıktan sonra herhangi bir şey yapmalı mıyım yoksa hiç aktif etmemeli miyim? 1600799809 aynı zamanda yardım etme çabanızdan dolayı teşekkür ederim 1600800058 dmsart net kullanıcısıyım
  12. benbulent

yaptım fakat değişen bir şey olmadı
  13. benbulent

yeni modeme geçtim fakat pingim daha yüksek sadece benim Ethernet ile bağlandığım masaüstü bağlı bir şey indiriyorum ve internet boğuluyor farklı bir cihazda kullanamıyorum interneti youtube giremiyorum
  14. benbulent

pingim yükleme sırasında fırlıyor

eski modemimde her hangi bir ping yükselme sıkıntısı olmuyordu yalnızca 4 cihaz aynı anda girince oluyordu ki modemim eskiydi şimdi ben aynı bilgisayardan bir şey indirmeye başladığımda ping tavan yapıyor
  15. benbulent

pingim yükleme sırasında fırlıyor

selam dostlar yeni modeme geçtim ve her hangi bir şey indirirken pingim 500lere fırlıyor ya da discord pingim 5000lere çıkıyor modemim: TP-LINK ARCHER VR300 AC1200 Wireless VDSL/ADSL Modem Router
  16. benbulent

her hangi bir şey indirirken bir yere giremiyorum

şimdi yeni bir şey fark ettim discord seslide iken yüklemeyi başlattığımda 5000pinge çıkıyor 1600719162
  17. benbulent

Gökyüzündeki şey ne? (istanbul)

yıldızdır o
Top Bottom