PolatAlemdar06
80+ Bronze
yeni monitör aldım oyunlarda alt tab yaparken 3 saniye falan siyah ekran oluyor sonra alt tab atıyor nasıl çözebilirim?
oyunla alakalı diye hatırlıyorum ayarlardan özel tam ekran dene pencereli diye seçenekler var onlardan hangisi olursa onu yapyeni monitör aldım oyunlarda alt tab yaparken 3 saniye falan siyah ekran oluyor sonra alt tab atıyor nasıl çözebilirim?
pencereli tam ekran da olmuyor sorun ama laglı oluyor oyun bi tık valorant oyun bu arada. Eski monitörde tık diye atıyorduoyunla alakalı diye hatırlıyorum ayarlardan özel tam ekran dene pencereli diye seçenekler var onlardan hangisi olursa onu yap
bende de warzone da oluyor aynısı nedenini bilmiyorum ama hz yükseldi mi yeni monitörde?(yani daha yüksek hz bir monitöre mi geçtiniz?)pencereli tam ekran da olmuyor sorun ama laglı oluyor oyun bi tık valorant oyun bu arada. Eski monitörde tık diye atıyordu
144 den 240 a geçtimbende de warzone da oluyor aynısı nedenini bilmiyorum ama hz yükseldi mi yeni monitörde?
bende 144 den 240 geçtiğimde olamya başladı144 den 240 a geçtim
farkı olmuyo hocam bendede öyle lolde tam ekrandayken 3 saniye siyah ekran oluyo ama pencerelide atiyo tak diyepencereli tam ekran da olmuyor sorun ama laglı oluyor oyun bi tık valorant oyun bu arada. Eski monitörde tık diye atıyordu
hem monitör hem de oyunda aynı çözünürlü olmalı hdr varsa kapalı olmalıpencereli tam ekran da olmuyor sorun ama laglı oluyor oyun bi tık valorant oyun bu arada. Eski monitörde tık diye atıyordu