Bu internet sağlayıcısı ile ilgili değil ki.turktelekomsa bir şey bilmiyorum vodafonda bu sorun yoktu
İndirmenizi kısıtlayın.yeni modeme geçtim fakat pingim daha yüksek sadece benim Ethernet ile bağlandığım masaüstü bağlı bir şey indiriyorum ve internet boğuluyor farklı bir cihazda kullanamıyorum interneti youtube giremiyorum
önce modeme reset atıp yeniden kurulum tarzında bir şey yapın. sonra tekrar deneyin.yeni modeme geçtim fakat pingim daha yüksek sadece benim Ethernet ile bağlandığım masaüstü bağlı bir şey indiriyorum ve internet boğuluyor farklı bir cihazda kullanamıyorum interneti youtube giremiyorum
yani bilmiyorum o zaman. büyük ihtimal modemde sorun vardır. modem arayüzüne girip bant genişliği sınırlaması vb. var mı bakar mısın.yaptım fakat değişen bir şey olmadı
aynı zamanda yardım etme çabanızdan dolayı teşekkür ederimyani bilmiyorum o zaman. büyük ihtimal modemde sorun vardır. modem arayüzüne girip bant genişliği sınırlaması vb. var mı bakar mısın.
dmsart net kullanıcısıyımturktelekomsa bir şey bilmiyorum vodafonda bu sorun yoktu
bant genişliği kontrolünü devre dışı bırakmayı bir dener misiniz. bakalım ne olacak.hayır etkinleştirmedim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
etkin yaptıktan sonra herhangi bir şey yapmalı mıyım yoksa hiç aktif etmemeli miyim?
aynı zamanda yardım etme çabanızdan dolayı teşekkür ederim
dmsart net kullanıcısıyım
yani benden de bu kadar. başka bilgim kalmadı valla.hayır etkinleştirmedim
Alıntıyı görüntüle
etkin yaptıktan sonra herhangi bir şey yapmalı mıyım yoksa hiç aktif etmemeli miyim?
aynı zamanda yardım etme çabanızdan dolayı teşekkür ederim
dmsart net kullanıcısıyım
açık kalsın o zaman. yani dediğim gibi. benim de bilgim bu kadar.devredışı bıraktığım zaman uploadım 0 oluyor