Arama sonuçları: *

• Users: 3hmet
  • Order by date
  1. 3

1700 tl civarı Rc araba(yurtiçi)

1700TL civarı rc drift arabası arıyorum Türkiye'den almam gerek çünkü annem babam izin vermiyor tavsiyeniz varmıdır?
  2. 3

Rahat gaming kulaklık tavsiyesi

400TL ye kadar bütçem var. Kulak içi almayı düşünüyorum. Çok fazla oyun oynayan birisiyim. O yüzden rahatlığı sesten daha önemli ama sesinde, ses kasmak için iyi olması gerekiyor. Güzel değecek kulaklık varsa bütçeyi arttırabilirim
  3. 3

İphone 6 deli gibi kasıyor

Merhaba iphone 6 cihazımın entegreleri bozuk onun dışında bir problemi yok. Mesela telefon en basitinden Roblox oyununu bile kaldırmıyor. Hemen oyundan atıyor. Menüde gezerken bile kasıyor telefon. Nedenini bilen var mı? (Başkalarının iphone 6 ları hiç kasmıyor mesela)
  4. 3

Mi band 6 vs Redmi smart band pro

Redmi smart band pronun tasarımı çok hoşuma gitti ama internetten baktığıma göre mi band 6 nın daha fazla özelliği var. Bu özelliklerden önemli farkları söyleyebilir misiniz?
  5. 3

Mi band 5 ve Mi band 6

Yakın bir akrabam mi band 5 kullanıcısı mi band 6 ağır gelebilir demişti o yüzden sordum teşekkür ederim.
  6. 3

Mi band 5 ve Mi band 6

Mi band 5 12 gram mi band 6 13 gram kolumda sürekli kullanacağım. Mi band 6 ağır hissettirir mi 1 gram fark var yatarken falan hep kolumda olacak.
  7. 3

Mi Band 5 Telefonla bağlantı kesilince saat gidiyor mu?

Teşekkür ederim.
  8. 3

Mi Band 5 Telefonla bağlantı kesilince saat gidiyor mu?

Merhaba mi band 5 alacağım internette mi band 5 in telefonla bağlantısı kesilince saatte gidiyor diye bir şey gördüm bu doğru mu?
  9. 3

Öneri 600TL civarı kulaklık tavsiyesi

Ben sadece oyun oynamak için kullanmayacağım mikrofonu keşke çıkarılabilir olsaydı mikrofon kafam kadar duruyor.
  10. 3

N Neden?
  11. 3

Çok arada kaldım ama sırf tasarımı yüzünden alacağım sanırım
  12. 3

Artics 1'in tasarımına bayıldım zaten ama insanlar fiyatını haketmiyor diyor. Ayrıca mikrofonun çıkabilmesi beni kendine çekti.
  13. 3

Ben usb zannettim kusura bakmayın
  14. 3

Kulaklık hem görünüş olarak hoşuma gitmedi hemde sanırım mobilde kullanılmıyor.
  15. 3

Kafamd kulaklığın çok büyük gözükmesini istemiyorum. Arada oyun (cs) vb. oyunlar arada ise telefonda kullanmak için kulaklık arıyorum. Şuan tercihim Steel series Artics 1. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
  16. 3

RDR2 aynı hesaptan iki Save açmak

Sorum yukarıda. Birimiz başka savede birimiz başka savede oynayacak. İki save açılıyormu aynı hesaptan?
  17. 3

CurseForge Minecraft Crash

Bilgisayarım Gayet iyi isterseniz özelliklerini atayım
  18. 3

CurseForge Minecraft Crash

Minecraft ta modlu oynamak için CurseForge indirdim. Modu indirdim açtım yeni dünya oluşturdum sonra oluşturduğum dünyaya girdiğimde dünya yüklenirken sürekli crash veriyor. Ne yapabilirim?
Top Bottom