Neler Yeni

CurseForge Minecraft Crash

3hmet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ahmet Eymen
Minecraft ta modlu oynamak için CurseForge indirdim. Modu indirdim açtım yeni dünya oluşturdum sonra oluşturduğum dünyaya girdiğimde dünya yüklenirken sürekli crash veriyor. Ne yapabilirim?

DxReadTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
633
İsim
Mustafa Kaçar
Minecraft ta modlu oynamak için CurseForge indirdim. Modu indirdim açtım yeni dünya oluşturdum sonra oluşturduğum dünyaya girdiğimde dünya yüklenirken sürekli crash veriyor. Ne yapabilirim?
Modu bilgisayar kaldırmıyor demektir modu silmen lazım

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Mert
Bilgisayarım Gayet iyi isterseniz özelliklerini atayım
Oyuna ram vermediysen ver, standart olarak ya 1.5 ya da 2 gb ram ile başlıyor olması lazım. Mod sayısına göre minumum 4 gb ram vermen lazım. eğer başka modlar varsa çakışıyordur veya mod bozuktur başka bir sürümünü dene. Curse den indiriyorsan oyun sürümüne göre en çok indirilen versiyonunu indir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oyuna ram vermediysen ver, standart olarak ya 1.5 ya da 2 gb ram ile başlıyor olması lazım. Mod sayısına göre minumum 4 gb ram vermen lazım. eğer başka modlar varsa çakışıyordur veya mod bozuktur başka bir sürümünü dene. Curse den indiriyorsan oyun sürümüne göre en çok indirilen versiyonunu indir.
Oyun açıkken arkada bir kayıt defteri vardır hangi launcher kullandığına göre değişir, arkada böyle sürekli yazılar kayar onu çökünce kopyalayıp atarsan daha iyi yardımcı olurum veya direk crash report belgesini de atabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,738
Üyeler
161,895
Son üye
merticannn
Top Bottom