Neler Yeni

Yardım RUST GİRİŞ EKRANINDA TAKILI KALIYOR

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
Mert ash
Alt tab yapınca yanıt vermiyo açılış ekranına bi sol click yaparsam direkt beyaza dönüyor oyun yanıt vermiyor diye baya uzun bekliyorum ama görev yöneticisine bakınca rustta 2 program var rust olan yanıt vermiyor gözüküyo sürekli
Mesaj otomatik birleştirildi:

Başlatma seçeneği derken hocam ?
Steamden rusta sağ click özellikler yaptığında başlatma seçenekleri oluyor oraya bir şeyler yazdıysan onlardan da olabilir büyük ihtimal diğer arkadaşın da dediği gibi pcye elleştiğin için rust kapanıyor ya da gc.buffer 4096 yüzünden olabilir onu biraz düşür

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Murat Yücel
Instagram
yucexzzers
Eski rust oyuncusuyum, serverları görebildiğin lobiye girerken bir şeye tıklama. Alt tab atma. Girdiğinde rahatça dolaşabildiğini görüceksin. Mesela bi server'a girdin, bağlan tuşuna bas, elini klavye mouse'tan çek. Yoksa beyaz ekrana döner, tıkladığında yanıt vermiyor diye pencere açar.

Bu tecrübeyle sabit, eskiden de böyleydi hala böyle.
Bende de öyle donuyor akşam baya beklicem teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sen
Steamden rusta sağ click özellikler yaptığında başlatma seçenekleri oluyor oraya bir şeyler yazdıysan onlardan da olabilir büyük ihtimal diğer arkadaşın da dediği gibi pcye elleştiğin için rust kapanıyor ya da gc.buffer 4096 yüzünden olabilir onu biraz düşür
hocam oraya bişe yazmadım ama gc buffer ne oluyo bilmiyorum anlatma şansınız var mıdır acaba

Top Bottom