- Bütçe
- 600
Kafamd kulaklığın çok büyük gözükmesini istemiyorum. Arada oyun (cs) vb. oyunlar arada ise telefonda kullanmak için kulaklık arıyorum. Şuan tercihim Steel series Artics 1. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Kulaklık hem görünüş olarak hoşuma gitmedi hemde sanırım mobilde kullanılmıyor.Razer BlackShark V2 X Kablolu Siyah Gaming Kulaklik | ITOPYA
Razer BlackShark V2 X Kablolu Siyah Gaming Kulaklik En iyi fiyat seçenekleri ile RZ04-03240100-R3M1 ITOPYA'dawww.itopya.com
3.5mm jak var nasıl kullanılmıyor.Kulaklık hem görünüş olarak hoşuma gitmedi hemde sanırım mobilde kullanılmıyor.
Ben usb zannettim kusura bakmayın3.5mm jak var nasıl kullanılmıyor.
Artics 1'in tasarımına bayıldım zaten ama insanlar fiyatını haketmiyor diyor. Ayrıca mikrofonun çıkabilmesi beni kendine çekti.artic 1 de fena değil bu ikisi rakip zaten.
artic 5 e kadar önermiyor insanlar. artic serisi gereksiz pahalı. her zaman rakipleri daha uygun oluyor. beğendiyseniz alabilirsiniz.Artics 1'in tasarımına bayıldım zaten ama insanlar fiyatını haketmiyor diyor. Ayrıca mikrofonun çıkabilmesi beni kendine çekti.
Çok arada kaldım ama sırf tasarımı yüzünden alacağım sanırımartic 5 e kadar önermiyor insanlar. artic serisi gereksiz pahalı. her zaman rakipleri daha uygun oluyor. beğendiyseniz alabilirsiniz.
Şu anda o arctis 1 kullanıyorum mikrofunun çıkması gerçekten güzel bir şey ses kalitesi güzel bence, ve kumaş ped olduğu için yumuşak her kulaklıkta olduğu gibi terletiyor ama deriden iyi mikrofonu arka tarafta ki tuş kapatıp açabiliyorsun aynı zamanda ses açma tuşuda var kulaklık üstünde mikrofon performansı güzel dc de kullanıyorum geneldeArtics 1'in tasarımına bayıldım zaten ama insanlar fiyatını haketmiyor diyor. Ayrıca mikrofonun çıkabilmesi beni kendine çekti.
Hocam ne artic 1i Allah aşkınaartic 1 de fena değil bu ikisi rakip zaten.
Neden?Hocam ne artic 1i Allah aşkına