Neler Yeni

Oyun İçin Kulak İçi Kulaklık Önerisi

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
997
İsim
Asil
Zannetmiyorum. Çok iyi bir iş disiplinleri var.

Moondrop chu 2 Truthear hola vs var.
yani 3 nün arasından Kinera celest wyvern ı mı tercih etmeliyim? Kullanıyor musun yani memnun musun yada uzun süre götürür mü öyle sorayım

GRDL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Mehmet Gürdal
Bu modeller arasında ben chu 2 tercih ederdim.
Benzer modeller kullandım.
Ama mikrofonlu modellerine bak.
Kinera wyvern boom mic'ı olduğu için iyi

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
997
İsim
Asil
dediğim gibi mikrofon olmasa bile olur benim için sadece uzun götürsün kaliteli olsun, ses kasmaya yarasın yeter

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,267
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam
steamcommunity.com/id/ByOxyGeN
İzlediğim yabancı bir yayıncı senelerdir kullanıyor. R6 Siege için çok iyi olduğunu belirtiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende yaklaşık 7 aydır https://www.hepsiburada.com/jbl-c10...-ie-siyah-p-HBV00000201EP?magaza=Global Sound bunu kullanıyorum bir sıkıntısını göremedim.

Ek olarak kasalı bir sistem kullanıyorsanız kulaklık ayırıcı kullanmanız faydalı olacaktır. Kulaklık jakları eğer kasanız sizden yüksekte duruyorsa masa üstünde gibi jaklar dik durup kablolar bükülüyor bu nedenle de kablolar çabuk deforme oluyor bir süre sonra bir taraf bozuluyor gibi şikayetler çıkıyor. Kulaklık ayırıcı aldığınızda bu bükülme yükünü ayırıcıya verip kulaklığı daha uzun süre kullanabilirsiniz.

Son düzenleme:

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
997
İsim
Asil
İzlediğim yabancı bir yayıncı senelerdir kullanıyor. R6 Siege için çok iyi olduğunu belirtiyor.

Bende yaklaşık 7 aydır https://www.hepsiburada.com/jbl-c100siublk-mikrofonlu-kulakici-kulaklik-ct-ie-siyah-p-HBV00000201EP?magaza=Global Sound bunu kullanıyorum bir sıkıntısını göremedim.

Ek olarak kasalı bir sistem kullanıyorsanız kulaklık ayırıcı kullanmanız faydalı olacaktır. Kulaklık jakları eğer kasanız sizden yüksekte duruyorsa masa üstünde gibi jaklar dik durup kablolar bükülüyor bu nedenle de kablolar çabuk deforme oluyor bir süre sonra bir taraf bozuluyor gibi şikayetler çıkıyor. Kulaklık ayırıcı aldığınızda bu bükülme yükünü ayırıcıya verip kulaklığı daha uzun süre kullanabilirsiniz.
Yok laptop

Hocam Chu 2 yi anladigim kaariyla hem kablolu hem kablosuz kullanabiliyoruz degi mi? Birde silikonlari dahil mi ayrı mı aliyoruz

Bende yaklaşık 7 aydır https://www.hepsiburada.com/jbl-c100siublk-mikrofonlu-kulakici-kulaklik-ct-ie-siyah-p-HBV00000201EP?magaza=Global Sound bunu kullanıyorum bir sıkıntısını göremedim.

Apple in bir aralar beleşe verdigi klasik kulaklığa 600tl veresim pek yok birde dönüştürücü ile uğraşmak istemiyorum

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,949
İsim
kilan embappe

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
997
İsim
Asil
Tanchjim Tanya
Kiwiw Ears Cadenza (Pahalı)

CS falan oynuyorum diyorsun. Üzer.
tamam inceliyeceğim teşekkürler baktım oyun modu var falan demişler ondan sorayım dedim

Tanchjim Tanya

knk Tanchjim Tanya yı google ladım ancak ali express de 650tl onun dışında 1200tl falan amazonda vs biryerde olursa daha iyi olur amazonda da var ama 1.2k yani

Tanchjim Tanya

attığın kiwi marka kulaklık güzel geldi bu tip kulaklık baya gördüm bütçemi tabii ki aşıyor ama merak ettiğim bir şey var bu kablo takma portu zamanla gevşeyip kendi kendine basit bir şekilde çıkmasın? birde önerebilirsen bir kaç seçenek daha önerir misin?

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,949
İsim
kilan embappe
tamam inceliyeceğim teşekkürler baktım oyun modu var falan demişler ondan sorayım dedim

knk Tanchjim Tanya yı google ladım ancak ali express de 650tl onun dışında 1200tl falan amazonda vs biryerde olursa daha iyi olur amazonda da var ama 1.2k yani

attığın kiwi marka kulaklık güzel geldi bu tip kulaklık baya gördüm bütçemi tabii ki aşıyor ama merak ettiğim bir şey var bu kablo takma portu zamanla gevşeyip kendi kendine basit bir şekilde çıkmasın? birde önerebilirsen bir kaç seçenek daha önerir misin?
Kiwiw Ears aliexpress te 900 civarı bulunur. Onun dışında KZ marka kulaklıklar dışında seçeneğin yok.

Aliexpress ten Taincjim Tanya al bence.

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
997
İsim
Asil
Kiwiw Ears aliexpress te 900 civarı bulunur. Onun dışında KZ marka kulaklıklar dışında seçeneğin yok.

üstte de yazdım ali express kullanmayı pek tercih etmiyorum

kendi sitesinden bu modeli mi alayım? https://www.kzturkiye.com/kz-zvx

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,949
İsim
kilan embappe

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
997
İsim
Asil
Alabilirsin. KZ kulaklıklar fena değildir.
hani kablolar direk lehimli değil ya kulaklık ile zamanla o gieişler gevşeme yapıp kolayca ufak haraketlerde çıkma sorunu falan yapar mı çünkü bu kadar para verdikten sonra en az 3-4 yıl kullanırım

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,949
İsim
kilan embappe
hani kablolar direk lehimli değil ya kulaklık ile zamanla o gieişler gevşeme yapıp kolayca ufak haraketlerde çıkma sorunu falan yapar mı çünkü bu kadar para verdikten sonra en az 3-4 yıl kullanırım
Yapacağın8 düşünmüyorum da öyle kronik bir sorunu varsa araştırm YouTube da yabanc8 incelemeleri vardır.

Top Bottom