Kz'ler artık o kadar iyi değil.Alabilirsin. KZ kulaklıklar fena değildir.
hocam chu 2 sadece ali express de olmasa alıcamda sadece ali express de var o fiyataKz'ler artık o kadar iyi değil.
Chu 2, truthear hola vs kz ile karşılaştırıldığında adeta fersah fersah önde
Mesaj otomatik birleştirildi:
Chu 2 kabloludur ama cift pin konnektoru ile bağlanır, yani değiştirebilir
https://shenzhenaudio.com/products/moondrop-chu-2-10mm-dynamic-in-ear-headphone böyle bir site var kendi sitesi mi?Kz'ler artık o kadar iyi değil.
vergi dahil değilmiş galiba fiyatına öyle şeylerde yazıyohocam chu 2 sadece ali express de olmasa alıcamda sadece ali express de var o fiyata
https://shenzhenaudio.com/products/moondrop-chu-2-10mm-dynamic-in-ear-headphone böyle bir site var kendi sitesi mi?
Öyle zaten? Ben daha iyi demedim ama arkadaş TR almak istiyor. Ve KZ kulaklıklar müzikte (özellikli Bass'ta) asla üzmez.Kz'ler artık o kadar iyi değil.
hocam dediğim gibi müzikle pek ilgim yok amacım oyunda iyi performans versin yeter. Eğer chu2 nin attığın o sitede sorun olmazsa biraz araştırıcam kradanda alabilirim bilmiyorum ama ali express kullanma taraftarı kesinlikle değilimÖyle zaten? Ben daha iyi demedim ama arkadaş TR almak istiyor. Ve KZ kulaklıklar müzikte (özellikli Bass'ta) asla üzmez.
Chu 2 yok eder KZ leri net söyleyebilirim.hocam dediğim gibi müzikle pek ilgim yok amacım oyunda iyi performans versin yeter. Eğer chu2 nin attığın o sitede sorun olmazsa biraz araştırıcam kradanda alabilirim bilmiyorum ama ali express kullanma taraftarı kesinlikle değilim
Aliexpress biraz çetrefilli. Vergiyi vs alıyor, teknik olarak kitaba uygun çalışıyor ve itirazım yok ama biraz fazla kesiyor.tamam madem biraz araştırayım bu vergi meselesini falan teşekkürler
teşekkürler hocamAliexpress biraz çetrefilli. Vergiyi vs alıyor, teknik olarak kitaba uygun çalışıyor ve itirazım yok ama biraz fazla kesiyor.
Ben hifigo ya da shenzenaudio'dan bir ürün aldığım zaman en az 50 en fazla 180tl Vergi çıkmıştı.
50 tllik 45-50 dolarlık 180 TL ise 80 dolarlık ürünler içindi.
Chu 2 20 dolar falan. Çok çıkmaz.
Biraz bekletir sadece. Birde dikkatli ol eğer Türkiye içinde aras kargo ile gelirse bilgilendirme mesajı gelmeyebiliyor.