Arama sonuçları: *

1. NethroN

🔥İndirim AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Süresi dolmuş hocam teşekkür ederim
  2. NethroN

🔥İndirim AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Bu kredi iadesi kısmı bende çok az kalmıştı dolmak üzereydi bir sipariş daha verdim ancak şu an kredi iadesi kısmını göremiyorum. Nereden girebilirim?
  3. NethroN

🔥İndirim JUMBUM 29 EKİM İNDİRİMLERİ !!

İnternette ufak bir araştırma yaptığımda dediğim gibi bir izlenim bıraktı bende sizin yorumunuzu baz alabilir arkadaşlar. Hayırlı olsun
  4. NethroN

🔥İndirim JUMBUM 29 EKİM İNDİRİMLERİ !!

Opencart ile oluşturulmuş journal tema eklenmiş üzerinde adam akıllı bir oynama bile yapmamışlar tema neredeyse demo haliyle duruyor. Admin dizinini bile değiştirmemişler. Ya siteyi işinde profesyonel olmayan birine verdiler yada kendileri yapmaya çalışıyorlar. Adreslerine baktığımda bir...
  5. NethroN

Lol indirdim açılmadı

Hata ekranı veya neden açılmadığına dair bir yazı vardır onu paylaşmanız gerekmekte. Genel olarak yaşanan sorunsa, Vanguard güncelledikten sonra pc yi yeniden başlatmanız gerekmekte. Bu şekilde açılacaktır. Sorunuza cevap verdiğime göre şimdi şahsi yorumuma geçebilirim. Hazır açılmıyorken silin...
  6. NethroN

2000 TL mouse önerisi

Glorious Forge One Pro modelini öneririm. Bu fiyat aralığında bende arayış içerisindeydim. Bir hafta önce kadar aldım memnunum.
  7. NethroN

Mouse önerisi ve kullananlar

Bir süredir bende mouse arayışındaydım Glorious Forge One Pro da karar kıldım. Bir haftadan fazla kullanıyorum memnunum. Genel olarak mouse çok hafif bir mouse yazılım tarafında dpi ayarları işimi görüyor. Tavsiye ederim.
  8. NethroN

Excalibur G870 almak mantıklımı?

G870 model cihazım var. 2023 Ocak ayından beri aktif şekilde kullanıyorum. Özellikleri: i7 12650h - 32 GB ram - rtx 3060 6gb - 500 gb ssd - 15.6 144 hz Artıları: 1) Metal bir kasaya sahip oldukça da sağlam 2) Fan çıkışı arkadan olduğu için ısınma sonucu şarj kablosuna bir zarar vermiyor. 3)...
  9. NethroN

Yazılım için Laptop Önerisi

Amaç yazılım ise oyun falan oynamayacaksanız yüksek grafik kartı ihtiyacınız yoksa bu tarz cihazlar almak pek mantıklı değil. Yazılım işinde uzun pil ömrü daha önemli bataryayı verimli kullanan bir cihaz hayat kurtarır. Almanız gereken seri bana göre HP Elitebook serisidir. Bir kaç ay oluyor bir...
  10. NethroN

canon eos 1300d webcam olarak nasıl kullanılır

Programını yükledikten sonra OBS indireceksiniz OBS üzerinden kamerayı ekleyeceksiniz o şekilde alabilirsiniz. Kurmuş olduğunuz programı driver gibi düşünebilirsiniz.
  11. NethroN

canon eos 1300d webcam olarak nasıl kullanılır

EOS Webcam Utility yazılımı ile bu isteğini yerine getirebilirsin ancak DSLR aynalı makineler ile böylesi bir işi yapmak pek mantıklı değil. Zamanla sensöre zarar verirsin. Aynalı makineler videodan ziyade fotoğraf çekmek için üretilmiştir. Sensör uzun süre aktif kaldığında ısıdan ötürü sorun...
  12. NethroN

Öneri Raspberry Pi 5 8GB mı Mini PC'mi?

Hayırlı olsun, 1) Hipervizör mü kurdunuz? 2) Eğer öyleyse sanal makineler neler? 3) Kaç sanal makine mevcut? 4) Hipervizör mevcut ise kaynak kullanım ekranını paylaşır mısınız? Bunları da anlatırsanız alacak arkadaşlara fikir vermiş olur :)
  13. NethroN

görev çubuğundaki uygulamaya sağ tık yapınca görevi sonlanır seçeneği ekleme

Windows 11'de bu özellik mevcut. Ayarlar > Sistem > Geliştiriciler için > Görevi Sonlandır > Evet
  14. NethroN

Küçük Kasa ile Taşınabilir Bilgisayar Kurulumu – ASUS PRIME B450 M-K II için

Evet başka türlü güncel işlemcilerin stok soğutucuları dahi sığmayabiliyor. Bu soğutucuda fan sesi nasıldı daha önce görmemiştim.
  15. NethroN

Fiyat olarak dengi sistemlere göre güzel cihazı kullanmadım işlemci modeli hakkında bilgim yok ben laptoplarda intel masaüstünde ise amd kullanıyorum. Bilgisi olan arkadaşlar bu konuda yardımcı olacaktır. SilverStone Raven RVZ03B modeli çok büyük bir kasa böyle gözüktüğüne bakmayın. Bende...
  16. NethroN

Merhaba, bu zamana kadar 2 adet mini itx sistem topladım üniversite yıllarımda 4 yıl kadarda kullandım. Taşınabilir bir kasa için anakartınızı değiştirmeniz gerekmekte atx anakartları destekleyen kasalar bir hayli büyük. Mini itx bir anakart almak istediğinizde seçenekler daralıyor ve kaliteli...
  17. NethroN

Orjinal ps 4 dualshock nereden bulabilirim ?

Elimde sıfır ds4 mevcut tuş jelatinleri daha üzerinde 2. kol olarak almıştım kullanılmadı. Xbox kolu ile takas edebilirim.
  18. NethroN

steam da toplam 7 dolarlik 2 tane oyun bedava oldu hemen kapin

Bu oyunları harbiden para verip oynayan var mıdır acaba bedavayken oynayanda bile zeka ararım o tarz oyunlar. (Yanlış anlamayın genelde steamde ücretli'den ücretsize geçen doğru düzgün oyun olmadığı için yazıyorum.) Üstüne para verse yine oynamam millet kart falan düşürmek için oynuyor Bu...
  19. NethroN

silinebilir silinebilir silinebilir

silinebilir
  20. NethroN

Taksitli PC alacağım yardim

Gaming.gen.tr'de yapı krediye özel vade farksız 6 taksit imkanı var
Top Bottom