sizce bu paraya değermi max bütçem 40k zaten bu fiyat bandında alabileceğim en iyi laptop bu mu?
G870 model cihazım var. 2023 Ocak ayından beri aktif şekilde kullanıyorum.
Özellikleri: i7 12650h - 32 GB ram - rtx 3060 6gb - 500 gb ssd - 15.6 144 hz
Artıları:
1) Metal bir kasaya sahip oldukça da sağlam
2) Fan çıkışı arkadan olduğu için ısınma sonucu şarj kablosuna bir zarar vermiyor.
3) Fanları güçlü sıcaklık anlamında bir sorun yaşamadım bazen aynı anda birden fazla oyun açmam gerekiyor. Bu durumda turbo fanı devreye sokmanız yeterli. (Birisi mmorpg diğeri de cs yada rust oluyor genelde.)
4) Yazılımsal olarak driverları içerisinde geliyor zaten usb şeklinde veriyorlar. Malum toplama bir bilgisayar aslında sitelerinden de indirebilirsiniz.
5) Ekran olarak 144 Hz yeterli bir değer. Fazlası için harici monitör kullanıyorum. Renkleri güzel ips bir ekrana sahip.
6) Alt kapaktaki ızgaralar doğru konumlandırılmış. Başarılı.
Eksileri:
1) Excaliburun kendi uygulamasında bazen anlık olarak değer göstermeyebiliyor kapatıp açmak gerekiyor. Çokta önemli değil farklı programlar kullanıyorum.
2) Bios ekranı hala eski tip bioslardan güncel bir arayüze sahip değil.
3) İçerisinde sata bağlanabilecek bir yeri yok 2. m2 girişi de yok kontrol ettiğimde göremedim.
4) Ekran çerçevesinin alt kısmı bir tık kalın.
5) SD kart girişi yada micro sd kart girişi yok.
Özet: Genel olarak ciddi bir problemi yok. Bugüne kadar bir sorun yaşamadım. Bende casper karşıtıydım güvenmiyordum ancak F/P noktasında dengi sistemler ile arasında 10 15 bin fark vardı benim aldığım dönemde şans vermek istedim pişman değilim. 2 kişiye daha aldık tavsiyem üzerine onlarda memnun. Sormak istediğiniz soruları sorabilirsiniz. Asla bir masaüstü performans alamazsınız laptoplardan, marka ne olursa olsun, bunun bilincinde bakarsanız sizin için sonuçlar üzücü olmaz.