Bu satıcı da bir tuhaflık var ya iade malları başkasına yolluyorlarmışama ekranını beğenmemiş millet
hepsiburada da satıcı farketmeksizin heryerden alabilirsin ama laptop un ekranı çok iyi değil diyolar %45ntscHocam bu satıcı hakkında her yerde kötü yorum görüyorum içim sinmedi tecrübeniz var mı satıcı TEKNORYA ile ilgili
kesinlikle haklısın ufak bi araştırma yaptım insanlar ekranı soğutması ve bataryasından memnun değillerBu Donanım Arşivi olarak laptop konularını bir salsanız ne dersiniz? Çünkü V16'yı Nitro 16 sanıyorsunuz. V16'nın soğutmasını gömerdim şimdi de gece gece yormayacağım kendimi.
Acer Nitro 16 AN16-41-R08S NH.QLLEY.002 Ryzen 7 7840HS 16 GB 512 GB SSD RTX4060 16" Full HD Gaming Laptop Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Acer Nitro 16 AN16-41-R08S NH.QLLEY.002 Ryzen 7 7840HS 16 GB 512 GB SSD RTX4060 16" Full HD Gaming Laptop fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Acer Nitro 16 AN16-41-R08S NH.QLLEY.002 Ryzen 7 7840HS 16 GB 512 GB SSD RTX4060 16" Full HD Gaming Laptop özelliklerini incele...www.akakce.com
agam bunu al kafan rahat olsun hiçbir sıkıntı çıkarmaz 1 düşük versiyonunu 2 yıldır kullanıyorum tık demediBu satıcı da bir tuhaflık var ya iade malları başkasına yolluyorlarmış
HakkımızdaAcer Nitro 5 Intel Core i7 12650H 32GB 1TB SSD RTX4060-8GB Dos 15.6" 165 Hz Taşınabilir Bilgisayar NH.QM0EY.00A-32
Acer Nitro 5 Intel Core i7 12650H 32GB 1TB SSD RTX4060-8GB Dos 15.6" 165 Hz Taşınabilir Bilgisayar NH.QM0EY.00A-32www.teknorya.comMesaj otomatik birleştirildi:
Bu Nasıl Kanki
Mesaj otomatik birleştirildi:
Site güvenilir midir acaba
Bu satıcı da bir tuhaflık var ya iade malları dama ekranını beğenmemiş millet
müşteri hizmetleri haklı olarak firmasını savunur bu iş tecrübeyle çözülür gibiHakkımızda
Teknorya Bilişim kişisel bilgisayarlar, çevre birimleri, baskı çözümleri, ev elektroniği, yazılım ürünleri, ofis ve tüketim ürünleri ana gruplarında, çok markalı ürün satışı yapan yeni nesil bir teknoloji perakendecisidir. Apple, HP, Acer, Asus, Tenda, Hometech, Dell markalarının online yetkili dağıtıcısıdır.
Müşteri memnuniyeti önceliğimizdir; teknolojik ürünlerde zamanın gerisinde kalmak istemeyen son kullanıcıya en bol seçeneği, en uygun fiyatla, en doğru kampanyayla sunmak uzmanlığımızdır.
Sattığımız ürünlerin arkasındayız; müşterilerimizin en son teknoloji ürünlere kolayca ulaşmalarını sağlamak, her alışverişlerinde bize olan güvenini daha da güçlendirmek için iş ortağımız olan dünya markalarıyla sürekli ve bire bir iletişimdeyiz.
bence yarın bunlardan birinin m hızmetlerini ara se boyle yazmışlar doğrumu de
Teknoloji forum sayfası değil mi dostum burası tam anlamadım ne demek istediğiniBu Donanım Arşivi olarak laptop konularını bir salsanız ne dersiniz? Çünkü V16'yı Nitro 16 sanıyorsunuz. V16'nın soğutmasını gömerdim şimdi de gece gece yormayacağım kendimi.
Acer Nitro 16 AN16-41-R08S NH.QLLEY.002 Ryzen 7 7840HS 16 GB 512 GB SSD RTX4060 16" Full HD Gaming Laptop Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Acer Nitro 16 AN16-41-R08S NH.QLLEY.002 Ryzen 7 7840HS 16 GB 512 GB SSD RTX4060 16" Full HD Gaming Laptop fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Acer Nitro 16 AN16-41-R08S NH.QLLEY.002 Ryzen 7 7840HS 16 GB 512 GB SSD RTX4060 16" Full HD Gaming Laptop özelliklerini incele...www.akakce.com
agam benim tavsiyem kafanın rahat edeceği sorunsuz cihaz alman risk alırım diyosan acer al bende baht yok diyosan asus al geçBu satıcı da bir tuhaflık var ya iade malları d
müşteri hizmetleri haklı olarak firmasını savunur bu iş tecrübeyle çözülür gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teknoloji forum sayfası değil mi dostum burası tam anlamadım ne demek istediğini
Evet, teknoloji forumu. Masaüstü konularında oldukça başarılı fakat laptoplarda düzgün birisini göremedim.Teknoloji forum sayfası değil mi dostum burası tam anlamadım ne demek istediğini
Doğrudur hocam olabildiği kadar bilgi almaya çalışıyorum. Gerisi kısmetEvet, teknoloji forumu. Masaüstü konularında oldukça başarılı fakat laptoplarda düzgün birisini göremedim.