Neler Yeni

Yardım 40 K Bandında Oyuncu Laptopu

Ensar1453

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
EnsarTelli
Hocam bu satıcı hakkında her yerde kötü yorum görüyorum içim sinmedi tecrübeniz var mı satıcı TEKNORYA ile ilgili
hepsiburada da satıcı farketmeksizin heryerden alabilirsin ama laptop un ekranı çok iyi değil diyolar %45ntsc

SerdarT35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Serdar Totuzbeş
Bu Donanım Arşivi olarak laptop konularını bir salsanız ne dersiniz? Çünkü V16'yı Nitro 16 sanıyorsunuz. V16'nın soğutmasını gömerdim şimdi de gece gece yormayacağım kendimi.

Ensar1453

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
EnsarTelli
aga bu gidişle işlemci nesli bi tık düşük ram bi tık düşük ama sağlam bir pc ye yönlendirecem seni
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu Donanım Arşivi olarak laptop konularını bir salsanız ne dersiniz? Çünkü V16'yı Nitro 16 sanıyorsunuz. V16'nın soğutmasını gömerdim şimdi de gece gece yormayacağım kendimi.
kesinlikle haklısın ufak bi araştırma yaptım insanlar ekranı soğutması ve bataryasından memnun değiller

Bu satıcı da bir tuhaflık var ya iade malları başkasına yolluyorlarmış
agam bunu al kafan rahat olsun hiçbir sıkıntı çıkarmaz 1 düşük versiyonunu 2 yıldır kullanıyorum tık demedi

Son düzenleme:

zX1ScreamofNİGht

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
Kutluhan bayrakcı

Bu Nasıl Kanki

Site güvenilir midir acaba
Hakkımızda

Teknorya Bilişim kişisel bilgisayarlar, çevre birimleri, baskı çözümleri, ev elektroniği, yazılım ürünleri, ofis ve tüketim ürünleri ana gruplarında, çok markalı ürün satışı yapan yeni nesil bir teknoloji perakendecisidir. Apple, HP, Acer, Asus, Tenda, Hometech, Dell markalarının online yetkili dağıtıcısıdır.

Müşteri memnuniyeti önceliğimizdir; teknolojik ürünlerde zamanın gerisinde kalmak istemeyen son kullanıcıya en bol seçeneği, en uygun fiyatla, en doğru kampanyayla sunmak uzmanlığımızdır.

Sattığımız ürünlerin arkasındayız; müşterilerimizin en son teknoloji ürünlere kolayca ulaşmalarını sağlamak, her alışverişlerinde bize olan güvenini daha da güçlendirmek için iş ortağımız olan dünya markalarıyla sürekli ve bire bir iletişimdeyiz.

bence yarın bunlardan birinin m hızmetlerini ara se boyle yazmışlar doğrumu de

Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
İsmail Enes
ama ekranını beğenmemiş millet
Bu satıcı da bir tuhaflık var ya iade malları d
Hakkımızda

Teknorya Bilişim kişisel bilgisayarlar, çevre birimleri, baskı çözümleri, ev elektroniği, yazılım ürünleri, ofis ve tüketim ürünleri ana gruplarında, çok markalı ürün satışı yapan yeni nesil bir teknoloji perakendecisidir. Apple, HP, Acer, Asus, Tenda, Hometech, Dell markalarının online yetkili dağıtıcısıdır.

Müşteri memnuniyeti önceliğimizdir; teknolojik ürünlerde zamanın gerisinde kalmak istemeyen son kullanıcıya en bol seçeneği, en uygun fiyatla, en doğru kampanyayla sunmak uzmanlığımızdır.

Sattığımız ürünlerin arkasındayız; müşterilerimizin en son teknoloji ürünlere kolayca ulaşmalarını sağlamak, her alışverişlerinde bize olan güvenini daha da güçlendirmek için iş ortağımız olan dünya markalarıyla sürekli ve bire bir iletişimdeyiz.

bence yarın bunlardan birinin m hızmetlerini ara se boyle yazmışlar doğrumu de
müşteri hizmetleri haklı olarak firmasını savunur bu iş tecrübeyle çözülür gibi

Teknoloji forum sayfası değil mi dostum burası tam anlamadım ne demek istediğini

Ensar1453

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
EnsarTelli
Bu satıcı da bir tuhaflık var ya iade malları d

müşteri hizmetleri haklı olarak firmasını savunur bu iş tecrübeyle çözülür gibi

Teknoloji forum sayfası değil mi dostum burası tam anlamadım ne demek istediğini
agam benim tavsiyem kafanın rahat edeceği sorunsuz cihaz alman risk alırım diyosan acer al bende baht yok diyosan asus al geç

zX1ScreamofNİGht

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
Kutluhan bayrakcı
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,013,766