Neler Yeni

canon eos 1300d webcam olarak nasıl kullanılır

NethroN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Batuhan Akbaba
EOS Webcam Utility yazılımı ile bu isteğini yerine getirebilirsin ancak DSLR aynalı makineler ile böylesi bir işi yapmak pek mantıklı değil. Zamanla sensöre zarar verirsin. Aynalı makineler videodan ziyade fotoğraf çekmek için üretilmiştir. Sensör uzun süre aktif kaldığında ısıdan ötürü sorun yaratacaktır.

blaaarp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
blaaarp
İlgilendiği Kategoriler
Counter Strike, Valorant
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
EOS Webcam Utility yazılımı ile bu isteğini yerine getirebilirsin ancak DSLR aynalı makineler ile böylesi bir işi yapmak pek mantıklı değil. Zamanla sensöre zarar verirsin. Aynalı makineler videodan ziyade fotoğraf çekmek için üretilmiştir. Sensör uzun süre aktif kaldığında ısıdan ötürü sorun yaratacaktır.
eski bir kamera riskleri göze alıyorum fakat kurmayı başaramadım utility webcam programını kurdum ardından eos utility programınınıda kurdum ve kamerayı kabloyla bağladım ve programı çalıştırdım karşıma böyle bir ekran çıktı
1726822803245.png

NethroN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Batuhan Akbaba
Programını yükledikten sonra OBS indireceksiniz OBS üzerinden kamerayı ekleyeceksiniz o şekilde alabilirsiniz. Kurmuş olduğunuz programı driver gibi düşünebilirsiniz.

blaaarp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
blaaarp
İlgilendiği Kategoriler
Counter Strike, Valorant
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Programını yükledikten sonra OBS indireceksiniz OBS üzerinden kamerayı ekleyeceksiniz o şekilde alabilirsiniz. Kurmuş olduğunuz programı driver gibi düşünebilirsiniz.
kurulum programını açtım ve kurdum fakat uygulamanın çalıştırılması için bir dosya yok obs açıp kamerayı seçtiğimde görüntü yok

Top Bottom