Arama sonuçları: *

1. RPchepfoxCS

❌İndirim Bitti! Huawei freebuds se2 200TL +50TL KARGO

Önceki sayfalarda paylaşmıştım
  2. RPchepfoxCS

Monsgeek M1 V5 VIA Firmware Güncelleme

önce sonra
  3. RPchepfoxCS

Monsgeek M1 V5 VIA Firmware Güncelleme

hocam elinize emeniğize sağlık. qmk cli kurulamdığı için flash yapamamıştım hazır dosya sayesinde yapabildim. parlaklık efsane oldu. sırf parlaklık az diye şeffaf keycaps almıştım efsane bir şey oldu şimdi. kullananlar kesinlikle yapsın
  4. RPchepfoxCS

Teknosa anket üzerinden sms geldi mağazada iade edilmiştir değerlerendirin diye onun dışında arayan yok sistemdede teslim edildi olarak gözüküyor. İsteselerde vermem zaten.
  5. RPchepfoxCS

Benimde iptal oldu şimdi. Bilseydim ikisinide mağaza teslim alırdım. Kısmet 1 taneymiş. Teslim alanlara hayırlısı olsun.
  6. RPchepfoxCS

Mağazadan aldığım ürüne bile az önce mağazada iade edilmiştir diye sms geldi :D ne var ne yok teslim edilenleri bile iptal/iade yapıyorlar. Sanırım zararın neresinden dönersek kardır mantığıyla devlete ödedikleri vergiyi geri alıyorlar. Diğer kulaklıktan ümidim kalmadı.
  7. RPchepfoxCS

AJAZZ AJ159PRO TEKRAR STOKLARDA!!!!

Sensör/ekran/doku/kutu içeriği. İkiside var çokta fark hissetmiyorum aralarında. Sadece sensör farkı var lod tan dolayı
  8. RPchepfoxCS

hayır aranmadım. 2. aldığımda iptalde olmadı kargoyada verilmedi
  9. RPchepfoxCS

Ajazz 159 apex alınır mı?

sarı sitede vardı fakat kapalı kutu değillerdi sanırım. 3300 edicek bir mouse değil. max 1.5 1.7 arası verilir. pro versiyonunada bakabilirsin.
  10. RPchepfoxCS

Hocam satma niyetim yok aslında fakat satan olursa şayet gidip 500 üstü vermeyin. 500 üstü edecek bir ürün değil. Bass ları yetersiz anc yok uygulaması play store da yok.Yedek durması veyahut bir büyüğe kullanması için vermelik bir ürün. Qcy t13 anc kullanıyorum 2 gömlek üstündür bu ürüne göre...
  11. RPchepfoxCS

işine yararsa kullan
  12. RPchepfoxCS

ilk aldığım benimde kargolanmadı daha. iptalde edilmedi 2 tane almama rağmen. bekliyorum
  13. RPchepfoxCS

Alanlara hayırlı olsun. İlk kez teknosadan absürt fiyatlı ürün alabildim 🙂
  14. RPchepfoxCS

İki tane almıştım mağaza teslim olanı alıcam şimdi. Eve kargo olarak aldığımda hazırlanmış kargoya verilir bugün.
  15. RPchepfoxCS

MİKROFON ÖNERİSİ İSTİYORUM

Herhangi bir gürültü engelleme filtresi işini görür. Nvidia kullanıyorsan broadcast üzerinden yapabilirsin. Amd kullanıyorsan kendi gürültü engellemesi iyi olmadığı için steelseries sonar üzerinden filtreyi açabilirsin. eq ayarı tamamen kişisel tercih.
  16. RPchepfoxCS

Tamamen yok oldu. Nefes sesimi bile alırdı en büyük sorunumdu oda gitti.
  17. RPchepfoxCS

Harici program kullanmadan arka plan sesi yok etmek pek mümkün değil. A6 kullanıyorum programsız olarak cidden leş seviyede diyebilirim bütün arka plan seslerini alıyor. Steelseries gg üzerinden arka plan ses+eq ayarı yaptım orijinal halinden çok daha iyi oldu.
  18. RPchepfoxCS

Görsel bana ait. Ürün gönderilmedi. Mağaza teslimat olarak aldım.
Top Bottom