❌İndirim Bitti! Huawei freebuds se2 200TL +50TL KARGO

benimki mağazada hazırmış gidip alayım bari

iptal geldi bana bir siyah bir beyaz almıştım toplu alım olarak algıladıkları için iptal etmişler iptal etsinler sıkıntı yok ama teknosa mağazasına gittiğimde bu kulaklıktan iki tane aldığımda kasiyer toplu alım yapamazsınız der miydi acaba :kekw:

IMG_2974.jpeg

İki tane almıştım mağaza teslim olanı alıcam şimdi. Eve kargo olarak aldığımda hazırlanmış kargoya verilir bugün.

Ekler

• IMG_2975.jpeg
    IMG_2975.jpeg
    371.5 KB · Hit: 101
Son düzenleme:
havale ile alan arkadaslar bilginize
1741073852850.png

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

iptal geldi bana bir siyah bir beyaz almıştım toplu alım olarak algıladıkları için iptal etmişler iptal etsinler sıkıntı yok ama teknosa mağazasına gittiğimde bu kulaklıktan iki tane aldığımda kasiyer toplu alım yapamazsınız der miydi acaba :kekw:
1741074101598.png

Beyler bir şey sormak istiyorum ben diğer renklerin de kampanyaya dahil olduğunu bilmediğimden siyah olanı almıştım adrese teslimli elime geldiğinde kutusunu hiç açmadan mavi olanla birebir değişim yapabilir miyim

Beyler bir şey sormak istiyorum ben diğer renklerin de kampanyaya dahil olduğunu bilmediğimden siyah olanı almıştım adrese teslimli elime geldiğinde kutusunu hiç açmadan mavi olanla birebir değişim yapabilir miyim
Sorunun cevabını bilmiyorum ama şunu diyim çok yüksek ihtimalle yapmazlar ve hata sadece bu kulaklık için değildi diğer kulaklıklar da aynıydı.

Sorunun cevabını bilmiyorum ama şunu diyim çok yüksek ihtimalle yapmazlar ve hata sadece bu kulaklık için değildi diğer kulaklıklar da aynıydı.
Başka hangi ürünler vardı?

b
Sitede bende hala ödeme bekleniyor yazıyo MH ile konuştum gün içinde ödemeniz onaylanır dedi.
bana da mail atın dediler atıtm gelişme yok tekrar mh baglanicam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,323
Üyeler
184,924
Son üye
josecla
Geri