iptal geldi bana bir siyah bir beyaz almıştım toplu alım olarak algıladıkları için iptal etmişler iptal etsinler sıkıntı yok ama teknosa mağazasına gittiğimde bu kulaklıktan iki tane aldığımda kasiyer toplu alım yapamazsınız der miydi acaba![]()
Sorunun cevabını bilmiyorum ama şunu diyim çok yüksek ihtimalle yapmazlar ve hata sadece bu kulaklık için değildi diğer kulaklıklar da aynıydı.Beyler bir şey sormak istiyorum ben diğer renklerin de kampanyaya dahil olduğunu bilmediğimden siyah olanı almıştım adrese teslimli elime geldiğinde kutusunu hiç açmadan mavi olanla birebir değişim yapabilir miyim
Başka hangi ürünler vardı?Sorunun cevabını bilmiyorum ama şunu diyim çok yüksek ihtimalle yapmazlar ve hata sadece bu kulaklık için değildi diğer kulaklıklar da aynıydı.
Sitede bende hala ödeme bekleniyor yazıyo MH ile konuştum gün içinde ödemeniz onaylanır dedi.s
sitede ödeme yapıldı diye gözüküyor mu ödeme bekleniyor mu yazıyor?
bana da mail atın dediler atıtm gelişme yok tekrar mh baglanicamSitede bende hala ödeme bekleniyor yazıyo MH ile konuştum gün içinde ödemeniz onaylanır dedi.