LynxE
80+ Bronze
ben havaleyi yaptım eğer yapıcaksan açıklamaya sipariş numaranı yazmayı unutmahavale odeme beklıyor sıze odemeyı yapayım mı arkadaslar ne dıyorsunuz
ben havaleyi yaptım eğer yapıcaksan açıklamaya sipariş numaranı yazmayı unutmahavale odeme beklıyor sıze odemeyı yapayım mı arkadaslar ne dıyorsunuz
eywallah hocamben havaleyi yaptım eğer yapıcaksan açıklamaya sipariş numaranı yazmayı unutma
bide işlemi hızlandırmak için dekontu mail atın tarzı bir şey yazıyordu bende siteden destek talebi oluşturup dekontu attım istersen sen de yap hocam.eywallah hocam
hocam hangi maile yadınız acababide işlemi hızlandırmak için dekontu mail atın tarzı bir şey yazıyordu bende siteden destek talebi oluşturup dekontu attım istersen sen de yap hocam.
[email protected]hocam hangi maile yadınız acaba
eywallah hocam
hobbbb kotuyu cagirmathh ye ne zaman baş vuruyoruz hazırmı dilekçeler![]()
sadece sipariş no mu lazım hocam akşam yapsam olur mu?ben havaleyi yaptım eğer yapıcaksan açıklamaya sipariş numaranı yazmayı unutma
ben yazdım gönderdim işlememiş daha mhye bağlanacağım saat 9dasadece sipariş no mu lazım hocam akşam yapsam olur mu?
haber verir misiniz hocam okulda oldugum için ilgilenemeyecegim 16.00 da haber veririmben yazdım gönderdim işlememiş daha mhye bağlanacağım saat 9da
sitede ödeme yapıldı diye gözüküyor mu ödeme bekleniyor mu yazıyor?bide işlemi hızlandırmak için dekontu mail atın tarzı bir şey yazıyordu bende siteden destek talebi oluşturup dekontu attım istersen sen de yap hocam.