BooMachine
80+
- Reaksiyon skoru
- 188
mouse arıyorum ajaz 159 apex modelini temuda bulamadım trendyolda 3300 lira daha ucuza varmıdır yada muadil başka bir mouse önerebilir misiniz?..
sarı sitede vardı fakat kapalı kutu değillerdi sanırım. 3300 edicek bir mouse değil. max 1.5 1.7 arası verilir. pro versiyonunada bakabilirsin.mouse arıyorum ajaz 159 apex modelini temuda bulamadım trendyolda 3300 lira daha ucuza varmıdır yada muadil başka bir mouse önerebilir misiniz?..
3300e alınmaz tabi ki. Başka mouse önerisi yapamayacağım ama neden alınmayacağını söyleyeyim. Apexin dış malzemesi çok kaliteli değil. Gıcırdıyor diyenler var, bendeki gıcırdamıyor ama kalitesiz olduğunu anlıyorum tutarken. Pil ömrü çok kısa 2khz kullandığım halde 1 günü zor çıkarıyor her gece dock'a bırakıyorum. Driver'ı eh işte bazen arayüz açılıyor bazen açılmıyor. Makro hiç kullanmadım. Polling rate denileni veriyor, yani 8khz görüyor, lod ayarı çok güzel. Tek sıkıntı malzeme kalitesiz.mouse arıyorum ajaz 159 apex modelini temuda bulamadım trendyolda 3300 lira daha ucuza varmıdır yada muadil başka bir mouse önerebilir misiniz?..
bu paralara ne alabilirim aktif olarak razer viper mini kullanıyorum yine razer almak istedim fakat fiyatlar aşırı pahalı3300e alınmaz tabi ki. Başka mouse önerisi yapamayacağım ama neden alınmayacağını söyleyeyim. Apexin dış malzemesi çok kaliteli değil. Gıcırdıyor diyenler var, bendeki gıcırdamıyor ama kalitesiz olduğunu anlıyorum tutarken. Pil ömrü çok kısa 2khz kullandığım halde 1 günü zor çıkarıyor her gece dock'a bırakıyorum. Driver'ı eh işte bazen arayüz açılıyor bazen açılmıyor. Makro hiç kullanmadım. Polling rate denileni veriyor, yani 8khz görüyor, lod ayarı çok güzel. Tek sıkıntı malzeme kalitesiz.
Yani ben çok mousedan anlamam ama o paraya çıkabiliyorsan buna da bir bak. İstanbulda yaşıyorsan internetten almadan önce git mağazada test et. Tuttuğunda elin rahat etmiyorsa en iyi malzeme en teknolojik mouse da olsa bir şeye yaramaz sonuçta.bu paralara ne alabilirim aktif olarak razer viper mini kullanıyorum yine razer almak istedim fakat fiyatlar aşırı pahalı
bu paralara ne alabilirim aktif olarak razer viper mini kullanıyorum yine razer almak istedim fakat fiyatlar aşırı pahalı
scyrox al geç o fiyata gaming gen tr de iyzico %10 + ilk siparişe 300tl var yapıştır
bu paralara ne alabilirim aktif olarak razer viper mini kullanıyorum yine razer almak istedim fakat fiyatlar aşırı pahalı