Arama sonuçları: *

1. HuseyinBy01

Oyun Depolaması İçin M.2 SSD Mi SATA SSD Mi?

O zaman sata alın geçin sormaya gerek yok :D
  2. HuseyinBy01

Oyun Depolaması İçin M.2 SSD Mi SATA SSD Mi?

Sata almayı mantıklı bulmuyorum sonuçta arada yeterince fiyat farkı yok nvme al geç derim.
  3. HuseyinBy01

ASUS TUF B650-Plus WiFi vs ASUS ROG Strix X670E-E - BIOS Güncelleme Korkusu

ROG ayrı bir güzel duruyor valla bütçeyi dert etmiyorsan al geç derim.
  4. HuseyinBy01

SİSTEMİME BU PSU YETERLİMİ SİZCE

Rampage kaliteli psu larda üretiyor ama sırf RGB diye gidip bunu almazdım hem ileriye dönük olması hemde daha kaliteli bir psu olması adına modüler gen5 almanı tavsiye ederim.Eğer bütçe çıkarsa bu modeli alabilirsin...
  5. HuseyinBy01

Nasıl mantıklı birikim yapabilirim? (nakit, kripto, altın vs.)

Altın olarak değerlendirmen taraftarıyım altını banka üzerinde değil elinde tutmanı tavsiye ederim.Eğer yüksek bir mevla varsa iyi bir araştırma ile arsa almanı tavsiye ederim.
  6. HuseyinBy01

Asus A21 PLUS mı ZOKO Amiral DK431 White mı?

100 de calısıyor ama gayette sessizler hava akısı gayet güzel bu fiyata bedava arkadaşın yerinde olsam zoko alır geçerim
  7. HuseyinBy01

3-4 bin TL bandında kasa önerisi

https://www.n11.com/urun/zoko-amiral-dk431-4x12-cm-argb-fanli-mesh-panel-temperli-cam-e-atx-bilgisayar-kasasi-37765271?magaza=trbilgisayar Markaya aldanma al geç derim marka kasalardan bile daha iyi elimden geçen bir kasa bu fiyata bedava incelemesinide ekliyorum bakabilirsin
  8. HuseyinBy01

Sapphire 9070 xt modeli stok bitmeden yetişin arkadaşlar

Hele şükür dediğimi anlayan bir insan mutlu oldum ya sonunda :)
  9. HuseyinBy01

Toplumsal ahlak çöküşü var bu topluma anlatmak hiç kolay değil.normalde başka konuya değinirdim ama hala Türkiye topraklarında olduğum için sicilimi lekeletip vizemi sıkıntıya sokmak istemiyorum yoksa çok güzel şekilde konuyu açar konuşurum :)
  10. HuseyinBy01

Dün 30-31K dan nitro satılıyordu buna bakılırsa
  11. HuseyinBy01

Kime yaptırabileceksinki adamlar ya sponsorluk kesilir korkusuyla ciddi eleştiri yapmıyor buna herkesi dahil edemem bazıları eleştiriyorum diyor ama gerçek yapılması gereken türden eleştiriyi yapmıyor bir yere kadar lafı getiriyor ama daha ileri götürmüyor sonuçta burda durmadıysam burada durmam...
  12. HuseyinBy01

Toplumu bilinçlendirip olması gereken fiyatlara gelmesi için satıcılara karşı baskıyı kurmamız lazım diğer türlü ülkemizde herhangi bir yere şikayet edersek bir şey çıkmayacağı için tek çare bu olur.
  13. HuseyinBy01

MSRP Nedir ? MSRP (Manufacturer's Suggested Retail Price), Üreticinin Önerdiği Perakende Satış Fiyatı anlamına gelir. Bir ürünün üreticisi tarafından belirlenen ve perakendecilere tavsiye edilen satış fiyatıdır. Ancak, perakendeciler bu fiyatın altında veya üstünde bir fiyat belirleyebilir...
  14. HuseyinBy01

TEMU MONİTÖR STANDI GELDİ

Bende 5 ay önce ikilisini aldım o zaman vergisiz 500 TL civarına satılıyordu bedavaydı
  15. HuseyinBy01

🔥İndirim 27759 TL 9 TAKSİT SAMSUNG OLED G8 34" 175Hz Monitör

Borcu boşverin hocam bence ihtiyacınız pek olmamalı elinizde asus oled var daha nolsun :D
  16. HuseyinBy01

🔥İndirim Hosting Alacaklar İçin Güzel İndirim - AtakDomain

Pahalı bence genelde türkticaretnetten alıyorum ve .com domaine 3-4 dolar civarı ödüyorum.
  17. HuseyinBy01

2.el rx 5700 xt aldım aşırı ısınıyor

Param güvende ilemi satın aldın birde kargoyla gönderdiyse öyle şeylerin olması gayette normal
  18. HuseyinBy01

9070 ve 9070xt Modelleri Detaylı Tablo

Yeston kartlar çok iyi oluyor ama daha TR geldiğini görmedim
  19. HuseyinBy01

❌İndirim Bitti! Asus Prime RX 9070 XT 16 GB 29.999 TL

Stok bitti :Dıujosadıaskjdajknd
Top Bottom