Neler Yeni

2.el rx 5700 xt aldım aşırı ısınıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Yusuf
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Yusuf
o zaman kart sıkıntılı olabilir hocam boşverin iade edin geçin.
sıcaklıklar çok ayrıca sesli de çalışıyorsa baya kötü
Ben önceden pulse serisi modeli 5700XT kullanıyorum satmadan önce bile maksimumda 66 görüyordum ve 3 yıl termal bakım yapılmamıştı bunda kesin bir sorun var.
Eğer bütçe varsa 5.5K ya temiz 6600 daha iyi seçenek olur hem daha yeni nesil hemde daha iyi sürücülere sahip hemde FSR 3 Frame gen gibi özellikleride destekliyor bazı oyunlarda fps yi nerdeyse ikiye katlıyor 6600 en mantıklı seçenek olacaktır.
bakım yapılmamıştır uzun zamandır. termal pedlerinde değişmesi gerekiyor olabilir. iade edin daha temiz bi kart alın. 6000 serisi çok daha serin çalışır bütçe çıkarsa 6600 bakabilirsiniz.
Ya bir şey dicem adam diyor ki kutuyu yırtmışsınız diyor şikayete bulunucam diyor adam bana kutuyu yoladığında zatten çoğu yeri kusurluydu kutunun. Paramı geri alırım değil mi?

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Hüseyin Mert Görgel
Ya bir şey dicem adam diyor ki kutuyu yırtmışsınız diyor şikayete bulunucam diyor adam bana kutuyu yoladığında zatten çoğu yeri kusurluydu kutunun. Paramı geri alırım değil mi?
Param güvende ilemi satın aldın birde kargoyla gönderdiyse öyle şeylerin olması gayette normal

sirefeee

80+ Bronze
Adam hem suçlu hem de üste çıkmaya çalışıyor kutu yırtıldı diye 😃 tabi senin anlattığına göre

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,670
İsim
Emre siyah
şikayet etse de bir şey olmaz alırsın paranı ayrıca böyle ürünleri açarken vs video almak önemli

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Yusuf
şikayet etse de bir şey olmaz alırsın paranı ayrıca böyle ürünleri açarken vs video almak önemli
Adam hem suçlu hem de üste çıkmaya çalışıyor kutu yırtıldı diye 😃 tabi senin anlattığına göre
Param güvende ilemi satın aldın birde kargoyla gönderdiyse öyle şeylerin olması gayette normal
Ya evet parayı 48 saat içerisinde zatten sahibinden kendisi otomatik iade ediyorda şikayet ederim derken yani mahkemeye falan mı vericek beni.

1905

80+ Silver
Ya evet parayı 48 saat içerisinde zatten sahibinden kendisi otomatik iade ediyorda şikayet ederim derken yani mahkemeye falan mı vericek beni.
hiçbir şey yapamaz kusurlu mal göndermiş kutu cihaz hasar görmesin diye bir araç. kutu hasar görmesin diye farklı bir kutuya mı koyacaktınız bide.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Yusuf
hiçbir şey yapamaz kusurlu mal göndermiş kutu cihaz hasar görmesin diye bir araç. kutu hasar görmesin diye farklı bir kutuya mı koyacaktınız bide.
Bir şey olmaz diyorsunuz değil mi birde ürünü satarken kutunun fotoğrafını ilana koymamıştı

1905

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Yusuf
ürüne bir sorun gelmediyse bir şey yapamaz.
Ya zatten ben hasar vermedim anlamıyorum acaba kargo gelirken mi kutu hasar aldı
Mesaj otomatik birleştirildi:

İadeyi onaylarmısınız diyorum yapabileceğim bir şey yok diyor sahibinden parayı otomatik olarak 1 gün 16 saat sonra hesabıma akataracakmış

Adam beni sahibinden uygulamasından engelledi sizce otomatik paramın yatmasını mı bekliyim yoksa whatsapp üzerinden yazayımı

Son düzenleme:

sirefeee

80+ Bronze
Ya zatten ben hasar vermedim anlamıyorum acaba kargo gelirken mi kutu hasar aldı

İadeyi onaylarmısınız diyorum yapabileceğim bir şey yok diyor sahibinden parayı otomatik olarak 1 gün 16 saat sonra hesabıma akataracakmış

Adam beni sahibinden uygulamasından engelledi sizce otomatik paramın yatmasını mı bekliyim yoksa whatsapp üzerinden yazayımı
Bekle

Top Bottom