Ya zatten iade ettim adam iadeyi onaylamıyor otomatik iade için 1 gün 15 saat beklemem lazım otomatik param iade olucak zattenHocam o zaman termal pedleri uygun ölçülerde değiştirmemiş. Sıcaklık derecesi 80i geçmemesi lazım. İade et. Uğraşma sen o kadar para vermişsin...
hiç bir halt olmaz adamlar benim kartın çipi vramleri çaldı ondan bile uğraşmadım kutu ile mi uğraşacaklarYa evet parayı 48 saat içerisinde zatten sahibinden kendisi otomatik iade ediyorda şikayet ederim derken yani mahkemeye falan mı vericek beni.
aynen bencede 1.5 mm yerine dandik beş para etmez 2mm padleri taktı muhtemelen oda blok ile çip yüzeyinin temasını azaltıyor bence yada mining cihazıHocam o zaman termal pedleri uygun ölçülerde değiştirmemiş. Sıcaklık derecesi 80i geçmemesi lazım. İade et. Uğraşma sen o kadar para vermişsin...
Knk bana sikayet edicem falan dedi ama yani neyi şikayet edicek ekran kartı çalışıyor kutu hasarlı diyor ama zatten o kutu bana geldiğinde de hasarlıydı ben maalesef fotoğraf çekmeyi unutumbekle otomatik yatacak. aynısını yaşadım adama diyorum gönderdiğin parça sıkıntılı değilse iade etmicem tamam dedi gönderdiği parça sıkıntılıydı iade ettim son güne kadar bekletti.
bekle artık yapcak bir şey yok bende 3 kart iade etmek zorunda kaldım adam tertemiz rx 570 görseli koymuş kart geldi bana daha test etmeden iade ettim enkaz gibiydi kart rtx 2060 iade ettim 1660 ti iade ettim ısınıyor sesli diyeYa zatten iade ettim adam iadeyi onaylamıyor otomatik iade için 1 gün 15 saat beklemem lazım otomatik param iade olucak zatten
bir şey olacağını sanmıyorum kartta problem yoksa. şikayet etse de sonuç alabileceğini düşünmüyorum en fazla süreci uzatır.Knk bana sikayet edicem falan dedi ama yani neyi şikayet edicek ekran kartı çalışıyor kutu hasarlı diyor ama zatten o kutu bana geldiğinde de hasarlıydı ben maalesef fotoğraf çekmeyi unutum
Knk senin durumuna üzüldüm geçmiş olsun da ben cihaza hiç bir şekilde hasar vermedimhiç bir halt olmaz adamlar benim kartın çipi vramleri çaldı ondan bile uğraşmadım kutu ile mi uğraşacaklar
Mesaj otomatik birleştirildi:
aynen bencede 1.5 mm yerine dandik beş para etmez 2mm padleri taktı muhtemelen oda blok ile çip yüzeyinin temasını azaltıyor bence yada mining cihazı
bir şey olmaz. Alıcı korumalı...Knk bana sikayet edicem falan dedi ama yani neyi şikayet edicek ekran kartı çalışıyor kutu hasarlı diyor ama zatten o kutu bana geldiğinde de hasarlıydı ben maalesef fotoğraf çekmeyi unutum
Onlar seni öyle bekletiler mi adam beni sahibindenden engelledi adam diyorum ki iadeyi onaylarmısın diyorum zatten otomatik olarak para benim hesabıma geçicek diyorum yapabileceğim bir şey yok iyi akşamlar diyor ya ben iki tane ekran kartı sattım rtx 2060 ve gtx 1050 hiç birinde sorun yoktu yani böylesi neden bana denk geliyorbekle artık yapcak bir şey yok bende 3 kart iade etmek zorunda kaldım adam tertemiz rx 570 görseli koymuş kart geldi bana daha test etmeden iade ettim enkaz gibiydi kart rtx 2060 iade ettim 1660 ti iade ettim ısınıyor sesli diye
Karta problem yok zatten gönderdim kutusuna koyup. Şikayet etse yani mahkeme tarzı bir şey mibir şey olacağını sanmıyorum kartta problem yoksa. şikayet etse de sonuç alabileceğini düşünmüyorum en fazla süreci uzatır.
en fazla müşteri hizmetlerine şikayet eder. kutusu hasar görmüş diye mahkemeye gitse güler geçerlerOnlar seni öyle bekletiler mi adam beni sahibindenden engelledi adam diyorum ki iadeyi onaylarmısın diyorum zatten otomatik olarak para benim hesabıma geçicek diyorum yapabileceğim bir şey yok iyi akşamlar diyor ya ben iki tane ekran kartı sattım rtx 2060 ve gtx 1050 hiç birinde sorun yoktu yani böylesi neden bana denk geliyor
Karta problem yok zatten gönderdim kutusuna koyup. Şikayet etse yani mahkeme tarzı bir şey mi
rx 570 bekletti 1660 ı satan arkadaş istersen iade et istersen fan parası yollarım sana dedi bende iade ettim forumda konusunu da açmıştımOnlar seni öyle bekletiler mi adam beni sahibindenden engelledi adam diyorum ki iadeyi onaylarmısın diyorum zatten otomatik olarak para benim hesabıma geçicek diyorum yapabileceğim bir şey yok iyi akşamlar diyor ya ben iki tane ekran kartı sattım rtx 2060 ve gtx 1050 hiç birinde sorun yoktu yani böylesi neden bana denk geliyor
Karta problem yok zatten gönderdim kutusuna koyup. Şikayet etse yani mahkeme tarzı bir şey mi