Arama sonuçları: *

1. 𝐿 𝐸 𝐺-𝑂 𝐿 𝐴 𝑆

Yardım GTA V online giremiyorum

oyun dosyasındaki bütün küçük boyutlu dosyları sil sonra oyun dosylarının bütünlüğünü doğrula ve rockstar launcher sil tekra indir çok büyük ihtimalle kullandığın modlar oyunu bozmuş olabilir gta biraz mallaşıyor öyle olunca
  2. 𝐿 𝐸 𝐺-𝑂 𝐿 𝐴 𝑆

Yardım GTA V online giremiyorum

online girmek için battleeye anticheat açık olması lazım yoksa giremiyorsun. rockstar launcher gir saü üste ayarlar kısmına gir orada battle eye anticheat aç
  3. 𝐿 𝐸 𝐺-𝑂 𝐿 𝐴 𝑆

Yardım Mouse hızlı hareket edince donuyor, usb çıkartıp takınca düzeliyor

deneme imkanım olmadı pcde olan her şey sorunsuz çalışıyor bir mouse sıkıntılı
  4. 𝐿 𝐸 𝐺-𝑂 𝐿 𝐴 𝑆

Yardım Mouse hızlı hareket edince donuyor, usb çıkartıp takınca düzeliyor

bu sorun uzun süredir var bir türlü çözemiyorum denemediğim yol kalmadı. mouse hızlı hareket ettirince aniden donup kalıyor düzelmiyor. sürekli olmuyor bazen 3-4 saatte bir oluyor bazen 1 dakika içerisinde 3 kere falan oluyor, tek çözüm yolu usb çıkartıp takmak. tüm yolları denedim redditte...
  5. 𝐿 𝐸 𝐺-𝑂 𝐿 𝐴 𝑆

Vestel televizyonumun yazılım güncellemesini yapamıyorum

oradaki son sürüm de bnm sürümle aynı galiba 1741952385 hocam peki televizyonunuz uygulama içlerinde ve youtube da kasıyor mu
  6. 𝐿 𝐸 𝐺-𝑂 𝐿 𝐴 𝑆

Vestel televizyonumun yazılım güncellemesini yapamıyorum

elimde 43u9500 model televizyon var yazılım güncellemesini yap diyorum internetten yazılım arııyor ama yazılıım bulunamadıı diyor. televizyondaki yazılım en son 2023'te güncellenmiş driver nasıl yüklerim
  7. 𝐿 𝐸 𝐺-𝑂 𝐿 𝐴 𝑆

Yardım İSS önerisi, Türknet kullanmak artık pek mantıklı değil

hocam bn yunus emre oturuyorum oturduğum sultangazinin nüfusu 600 bin istanbulun en büyük 6-7. mahallesi buraya giga gelmicekte nereye gelecek allah aşkına 1740493723 dns ile halledersin onlarıı ama 70 mbps internet için artık 500-600 vermek istemiyorum
  8. 𝐿 𝐸 𝐺-𝑂 𝐿 𝐴 𝑆

kolay kolay gelmeyeceğini bende biliyorum ama 4 yıl önce verilen gigafiber sözleri baya çöp
  9. 𝐿 𝐸 𝐺-𝑂 𝐿 𝐴 𝑆

türknete 2021 yılında geçiş yapmıştım, en büyük artısı tahaatsüz olması ve gigafiber imkanı sunmasıydı. misyonları önce istanbul sonrada tüm türkiyeye gigafiber altyapısı sağlamak olunca bnde gigafiber gelene kadar burada takılırım sonra zaten gigafiber gelince burada takılmaya devam ederim...
  10. 𝐿 𝐸 𝐺-𝑂 𝐿 𝐴 𝑆

Yardım Mouse sürekli donuyor

driver kaldırmanın pek bir çare oalcağını sanmıyorum çünkü format attım ama yine nafile. anakarttaki biosu tamamen silip yeni bios yükleyebilir miyim. anakarttımda bios portu var
  11. 𝐿 𝐸 𝐺-𝑂 𝐿 𝐴 𝑆

mouse max hz değeri zaten 1000 kasanın ön panelinide denedim ama orada da aynı şey oluyor
  12. 𝐿 𝐸 𝐺-𝑂 𝐿 𝐴 𝑆

bios güncelledikten sonra fareye birşeyler oldu, neredeyse her 7-8 dk bir mouse donuyor ve hareket etmiyor. tek çözüm yolu usb çıkartıp tekrar takmak. bios güncellemesinden önce böyle bir sorunum yoktu. forumlarda redditte okumadığım konu kalmadı söylenilen herşeyi yaptım ama bir çözüm...
  13. 𝐿 𝐸 𝐺-𝑂 𝐿 𝐴 𝑆

Adblock ve benzeri reklam engelleyiciler youtube da çalışmıyor

soru başlıkta sizde de aynı sorun var mı
  14. 𝐿 𝐸 𝐺-𝑂 𝐿 𝐴 𝑆

Bu tür videoları yapmak için hangi yapay zeka programını kullanıyorlar

soru başlıktaki gibi bu tür gerçekçi videolar yapmak için hangi yapay zekayı kullanıyorlar
  15. 𝐿 𝐸 𝐺-𝑂 𝐿 𝐴 𝑆

Window OEM key BİOS güncellemesinden sonra silindi

eyw ağa yaptımda bizim key gg galiba
  16. 𝐿 𝐸 𝐺-𝑂 𝐿 𝐴 𝑆

hocam eski key ile devam etme olanağım var mıdır
  17. 𝐿 𝐸 𝐺-𝑂 𝐿 𝐴 𝑆

knk bios bakınca son güncelleme 2022 yazıyordu bnde 2024 sürümüne yükselteyim dedim kötü mü yaptım :( 1734508557 son güncelleme 2022 yazıyordu bnde 2024 sürümüne yükselttim geri dönüşü olur mu hayatımda bir kere bios güncelelyyeyim dedim başıma gelene bak normalde microsoft hesabına kayıtlı...
Top Bottom