Neler Yeni

Yardım GTA V online giremiyorum

arda.wqqp

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
teknoloji
Instagram
arda.wqqp
Arkadaşlar GTA V online girmek istiyorum ama bana Battleye hatası veriyor yani tam olarak diyor ki Battleye açık değil Online'a giriş yapamazsınız açmak için GTA V'i yeniden başlatın tarzı bir şey diyor yeniden başlatıyorum yine açılmıyor yani bu battleye hiç bi şekilde açılmıyor ben de online a giremiyorum OpenIV yi sildim modlarımı sildim yine olmadı nasıl düzeltebilirim

MufasaBoss

80+ Bronze
Arkadaşlar GTA V online girmek istiyorum ama bana Battleye hatası veriyor yani tam olarak diyor ki Battleye açık değil Online'a giriş yapamazsınız açmak için GTA V'i yeniden başlatın tarzı bir şey diyor yeniden başlatıyorum yine açılmıyor yani bu battleye hiç bi şekilde açılmıyor ben de online a giremiyorum OpenIV yi sildim modlarımı sildim yine olmadı nasıl düzeltebilirim
GTA Orjinal Mi Korsan Mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
559
İsim
‏‏‏‏‏𝐿 𝐸 𝐺 𝑂 𝐿 𝐴 𝑆
orijinal hocam epic games in bedava verdiği olan normalde girebiliyodum zaten ama bi anda girememeye başladım
online girmek için battleeye anticheat açık olması lazım yoksa giremiyorsun. rockstar launcher gir saü üste ayarlar kısmına gir orada battle eye anticheat aç

arda.wqqp

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
teknoloji
Instagram
arda.wqqp
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
559
İsim
‏‏‏‏‏𝐿 𝐸 𝐺 𝑂 𝐿 𝐴 𝑆
açık zaten buna rağmen giremiyorum kapatıp tekrar açtım yine olmadı
oyun dosyasındaki bütün küçük boyutlu dosyları sil sonra oyun dosylarının bütünlüğünü doğrula ve rockstar launcher sil tekra indir çok büyük ihtimalle kullandığın modlar oyunu bozmuş olabilir gta biraz mallaşıyor öyle olunca

arda.wqqp

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
teknoloji
Instagram
arda.wqqp
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
oyun dosyasındaki bütün küçük boyutlu dosyları sil sonra oyun dosylarının bütünlüğünü doğrula ve rockstar launcher sil tekra indir çok büyük ihtimalle kullandığın modlar oyunu bozmuş olabilir gta biraz mallaşıyor öyle olunca
hocam modları tamamen silip oyunu 2 kere doğruladım öyle de olmadı

arda.wqqp

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
teknoloji
Instagram
arda.wqqp